Tenis de camp Pipera

Tenis de Camp Voluntari - Pipera - Baneasa - Sector 1 - ONE TENIS CLUB

Tenis de camp Pipera reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tenis de camp Pipera: Tenis de Camp Voluntari - Pipera - Baneasa - Sector 1 - ONE TENIS CLUB.

Despre Noi

ONE TENIS CLUB

Club de Tenis | Cursuri Tenis de Camp copii si adulti - Initiere sau Performanta

0752.002.072

ONE TENIS CLUB va ofera cursuri de initiere si perfectionare in jocul de tenis, indiferent de varsta, pentru copii, juniori si adulti si pasionatilor care vor sa se mentina in forma si sa se dezvolte. Va punem la dispozitie terenul de tenis cu suport de zgura, fiind acoperit, iluminat si incalzit pe timpul iernii. 

In functie de nivelul actual al fiecarui jucator, copil sau adult, vom incepe prin invatarea/corectia elementelor tehnice de baza, precum priza pe racheta, asezarea la minge, deplasarea pe teren, urmand apoi sa construim pas cu pas loviturile de baza din tenis: forehandul, reverul, serviciul si voleul.

club tenis pipera voluntari

Antrenamentele sunt adaptate oricarui nivel de experienta, indiferent de conditia fizica a jucatorului.

Pe langa antrenamentul efectiv de pe teren, ofer exercitii fizice pentru dezvoltarea tonusului muscular si a rezistentei, pe care jucatorul le poate executa acasa.

Praticarea tenisului intareste oasele, marindu-le densitatea, lucru extrem de benefic pentru persoanele tinere; la persoanele in varsta tenisul ajuta la prevenirea aparitiei osteoporozei.

Jucatorii de tenis sunt mai optimisti, au un respect de sine si o pofta de viata mai mare decat personele care nu joaca tenis, si care s-a demonstrat ca sunt mai deprimate, nervoase, nerabdatoare, confuze si tensionate; de asemenea, sistemul cardio-vascular este imbunatatit.

Servicii

  • Cursuri tenis initiere si performanta
  • Lectii de tenis de camp pentru copii si adulti
  • Racordari rachete
  • Lectii particulare
  • Concursuri si competitii