Arte martiale Bucuresti-Sector 4

Costin Bucura Studio

Arte martiale Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arte martiale Bucuresti-Sector 4: Costin Bucura Studio.

Costin Bucura StudioCostin Bucura Studio este o sala destinata exclusiv antrenamentelor de group training sustinute in exclusivitate de Costin Bucura.

Costin Bucura Studio prin programele sale de antrenament ofera solutii luand in considerare nivelul de antrenament al individului, aptitudinile sale motrice, fizice si intelectuale . Se transpune astfel in practica teoria activitatilor motrice pe de o parte, iar pe de alta parte nu sunt trecute cu vederea nici modificarile fiziologice induse de efortul fizic in general si in particular.

Costin Bucura Studio (CBS) trebuie ales deoarece :

  • CBS nu ofera publicului programe de antrenament comerciale, marfuri ale industriei de fitness, ci programe de antrenament concepute pornind de la analiza nevoilor reale ale practicantilor de fitness. CBS ofera programe de antrenament unicat, greu daca nu chiar imposibil de imitat/parcurs in lipsa si fara atenta supraveghere a celor care lucreaza pentru CBS;
  • CBS nu ofera tipare, programe de antrenament „ formular-tipizat”, in cadrul carora instructorul de fitness este preocupat mai mult in a se incadra intr-un interval de timp sau in a respecta un know-how care se dovedeste de cele mai multe ori desuet . Programele de antrenament CBS sunt axate pe executia corecta a exercitiului fizic, exersarea globala si individuala a grupelor musculare, ca principale modalitati de a obtinere a rezultatelor;
  • CBS prin programele sale de antrenament ofera solutii luand in considerare nivelul de antrenament al individului, aptitudinile sale motrice și fizice. Se transpune astfel in practica teoria activitatilor motrice pe de o parte, iar pe de alta parte nu sunt trecute cu vederea nici modificarile fiziologice induse de efortul fizic in general si in particular;
  • CBS atunci cand concepe un program de antrenament are in vedere sa adapteze sarcina de lucru la executant reducand prin aceasta la maxim riscul de accidentare;
  • antrenorii CBS datorita experientei acumulate de-a lungul anilor in diverse medii de lucru au inteles si incearca sa demonstreze ca exercitiul fizic induce efectele scontate doar daca se merge de la simplu la complex, de la usor la greu.

 

Costin Bucura este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport cu specializare in Arte Martiale de Contact - Muay Thai iar in perioada 2002-2008 fost component al loturilor nationale de Karate si Fitness.

Din 2004 a activat ca instructor de Kickbox, Aerobic si Fitness la unele din cele mai prestigioase cluburi. In prezent este unul din cei mai cunoscuti si apreciati instructori in domeniu, iar din 2012 si-a deschis propriul studiou de fitness.

 

 

 

 

Galerie foto