Inot Pitesti

Aquatonics

Inot Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inot Pitesti: Aquatonics.

       Clubul Sportiv Aquatonics este o asociatie non-profit care are ca scop promovarea practicarii sportului in general, a inotului in special, atat ca agrement cat si ca performanta.

       Cu o experienta bogata in activitatea competitionala nationala si internationala, instructorii nostri doresc sa fructifice experienta acumulata si sa ofere cursantilor posibilitatea de a beneficia de avantajele pe care acest sport le confera pe plan social, educativ si profesional.

Servicii

         Fiecare inotator beneficiaza de atentie individuala, cursurile fiind modelate in functie de trasaturile fiziologice si psihologice ale acestuia.

        Crearea unei relatii de incredere profesor – copil in cadrul lectiilor de inot reprezinta moto-ul echipei noastre, aceasta fiind singurul cadru in care frica de apa poate fi depasita, facand ca mersul la bazinul de inot sa devina o placere.

        In intreaga noastra activitate, in special la grupele de initiere inot, dar si la perfectionare inot sau chiar la grupele de inot de performanta, cautam sa respectam personalitatea si ritmul propriu de progres al fiecarui copil, astfel ca lectiile de inot sa se desfasoare intr-o atmosfera placuta si stimulativa.

        Din aceasta perspectiva nu am aprobat niciodata ideea de a forta un copil sa faca lucruri de care se teme, preferand sa avem rabdare, sa il incurajam, sacrificand mai degraba ritmul de progres decat confortul psihic al copilului.

 

Sursa: www.aquatonics.ro