Inot Constanta

Club de Inot Delphin

Inot Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inot Constanta: Club de Inot Delphin.

   Inotul poate fi interesant pentru copii deoarece ofera un nou simt al libertatii. Copii incep sa isi doreasca sa interactioneze unul cu celalat invatand sa execute pe rand, sa imparta si sa invete noi deprinderi.

    Prin inot creste forta, tonusul muscular, rezistenta si capacitatea pulmonara. Pentru copii mici, inotul este complementarea naturala a repertoriului deprinderilor de pe uscat. Deoarece ambele parti ale corpuluisunt implicate, si prin urmare ambii lobi ai creierului, inotul mareste coordonarea, dezvoltarea motorile si echilibrul.

   DELPHIN INOT CLUB CONSTANŢA este o scoala  de inot in Constanta fondată în anul 2005 al cărei obiectiv este organizarea de cursuri de inot pentru iniţierea, învăţarea şi perfecţionarea înotului. Clubul Nostru este afiliat la Federaţia Româna de Nataţie şi Pentatlon Modern.

inot_400

Servicii

   Obiectivele şcolii de înot sunt: siguranţa în apă şi dobândirea abilităţii tehnice pentru învăţare. Copii încep învăţarea printr-o perioadă de familiarizare. Familiarizarea este primul pas în procesul de învatare.

   Programul şcolii este împărţit în trei categorii, în funcţie de vârstă şi progresul obţinut anterior. Cele trei categorii corespund nivelului: iniţiere, începători şi avansaţi. Fiecare categorie este împărţită pe etape, iar după parcurgerea fiecărei etape, copiii vor participa la o testare pentru a se stabili progresul obţinut.

   O grupă este formată din maxim 8 – 10 copii.

Galerie foto