Fotbal Iasi

Fotbal Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fotbal Iasi: Fotbal Iasi.

Forta este una dintre calitatile motrice importante ale jucatorului de fotbal, care determina rapiditatea miscarilor si viteza de deplasare, reactie si executie a acestuia si este totodata asociata cu indemanarea si rezistenta.

Practicarea jocului de fotbal contribuie la formarea si perfectionarea unor miscari coordonate, la formarea capacitatii de angrenare rapida in tempoul si ritmul activitatilor sociale, prin cumulul unor influente si efecte pozitive cu caracter sanotrofic si educativ.

Educatia fizica si sportul nu au ca obiective doar ameliorarea sanatatii, dezvoltarea musculaturii, cresterea indemanarii sau insusirea de deprinderi motrice. Prin activitatea corporala, copilul devine constient de posibilitatile sale, in conditiile reusitei sau nereusitei, alaturi de ceilalti, in lupta cu sine sau contra naturii, tanarul invata, in acelasi timp, sa se inteleaga pe sine si sa cunoasca mai bine lumea.

Pregatirea copiilor o facem pe grupe de varste de catre antrenori cu experienta si cu o pregatire necesara formarii viitorilor fotbalisti.