Fitness Iasi

Fitness Iasi

Fitness Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fitness Iasi: Fitness Iasi.

           Relaxarea activă prin sport reprezintă cea mai simplă cale de a recrea legătura armonioasă între trup, minte și spirit. La centrul wellness Unirea SPA, orele de fitness se adresează tuturor celor care doresc să-și tonifice principalele grupe musculare cu ajutorul greutăților și al echipamentelor specifice. Pentru a primi energie, e necesară o eliberare de energie. Regenerator de optimism, exercițiul fizic constituie un punct de început pentru a dezvolta forță și un respect de sine ridicat.

Servicii

     Zona cardio


   Un organism puternic necesită antrenament. Prin utilizarea zonei cardio vei dobandi un aparat respirator fortificat și rezistență crescută la efort îndelungat. De asemeni, ședințele de mișcare te vor ajuta să scapi mai ușor de câțiva centimetri de pe talie și coapse.

   Fii liber să pedalezi către un tonus și un echilibru muscular demne de admirație. Cyclingul, extrem de popular în străinătate, este un sport efectuat pe biciclete staționare care te energizează cu optimism și îți antrenează inima.


        Step Aerobic

   Este unul dintre cele mai populare antrenamente cardio în domeniul aerobicului. O metodă eficientă, efectuată în grup, care dezvoltă un tonus crescut pentru picioare, fese, brațe și spate. Disciplina nu necesită dotări complexe, ci doar un suport tip platformă de diferite dimensiuni și înălțimi.


         TRX

   TRX este un sport perfect pentru reabilitare și este un program de fitness intensiv, care folosește greutatea proprie a corpului în diverse planuri de înclinație.


         Body Workout

    Este tipul de antrenament care te determină să îți depășești limitele cu fiecare exercițiu lucrat. Ședințele de bodypump au ca obiectiv principal tonifierea întregului corp și dezvoltarea eficientă a musculaturii.


        Tae Bo

    Este ultima modă în materie de exerciții fizice, un sport care redă suplețea armonioasă a corpului și asigură creșterea forței musculare. Tae Bo combină mișcări împrumutate din artele marțiale, aerobic și box, iar regimul de antrenament îmbunătățește sistemul cardiovascular.

       Functional Training

     Seturi de exercitii lucrate in forta cu varii tipuri de accesorii precum bare, gantere, mingi medicinale etc