Fitness Bucuresti-Sector 2

Fitness Sector 2

Fitness Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fitness Bucuresti-Sector 2: Fitness Sector 2.

 Clubul nostru a inlocuit orele clasice de aerobic cu clase mixte, pentru a satisface nevoile clientilor si pentru ca acestia sa aiba rezultate maxime. Astfel cu un abonament la aerobic, in cadrul clubului poti eperimenta cat mai multe clase de aerobic, de la step tone, tae-bo si step dance la pilates si bikini body avand astfel posibilitatea de a alege clasele potrivite tie, imbinand ditractia cu un stil de viata sanatos.

 Cu cât condiția fizică a omului este mai bună, cu atât acesta este mai sănătos. Această se obține prin practicarea unui sport regulat, astfel se îmbunătățește funcția respiratorie și cea cardiaca, crește forță musculară și imunitatea organismului, se reduce riscul apariției anumitor boli și multe alte efecte benefice asupra organismului uman. 

 Fitness-ul poate fi împărțit în două categorii și anume:

  • Fitness-ul de tip aerobic reprezintă abilitatea organismului de a consumă oxigen în mod eficient prin creșterea cantității acestuia trimisă la mușchi, oxigen care le va permite mușchilor să funcționeze un timp mai îndelungat. Fitness-ul de tip aerobic depinde de starea inimii, a plămânilor și a mușchilor
  • Fitness-ul de tip muscular care se caracterizează prin creșterea rezistenței și forței mușchilor prin ridicarea de greutăți. 

 Contrar presupunerilor unora, fitness-ul nu este doar un culturism cu greutati mai mici si rezultate pe masura. Folosirea de greutati mai mici in antrenamentele de fitness este doar o diferenta intre cele doua tipuri de activitati sportive, e drept, usor de observat. Fitness-ul este pentru corpul uman ceea ce reglajul fin este pentru un aparat electronic. El reprezinta o conditie pentru a arata si a ne simti mai bine. Cum gusturile difera, doza de subiectivism va fi foarte mare in definirea conceptelor de a "arata bine" si "a se simti bine", motiv pentru care si antrenamentele vor fi diferentiate in functie de caracteristicile individuale ale practicantilor: varsta, sexul, greutatea, inaltimea, capacitatea de efort, sanatatea organismului, scopul urmarit.

 

Servicii

 Masaj

 Masajul de relaxare are un efect antistres, ofera energie si o stare de vitalitate excelenta. Creaza o stare de relaxare totala si profunda, si este recomanda tuturor persoanelor.

 Masajul anticelulitic este un masaj care se efectueaza cu ajutorul unor manevre ce actioneaza impotriva acumularii toxinelor, grasimilor si apei la nivelul tesutului adipos. Stimuleaza elasticitatea pielii si contribuie la
imbunatatirea circulatiei sangvine. Masajul anticelulitic ajuta la obtinerea unei siluete uniforme ideale.

 Pilates

 Aparut de mai bine de 50 de ani, acest sport este in continua evolutie. Este recunoscut pentru beneficiile aduse capacitatii pulmonare si circulatiei respiratorie, pentru imbunatatira posturii, echilibrului si a densitatii osoase. Exercitiile din cadrul orei de Pilates sunt construite nu numai pentru cresterea flexibilitatii, ci si pentru cresterea fortei, coordonarea muschilor abdominali a bratelor si a spatelui.

 Steptone

 Daca iti doresti sa arzi cat mai multe calorii intr-un timp scurt, dar in acelasi timp sa iti tonifici si musculatura, clasele de Step Tone din cadrul clubului nostru sunt ceea ce cauti. Pe langa tonifierea musculaturii abdominale, a posteriorului si a coapselor, acest antrenament reduce riscul aparitie bolilor de inima si ajuta la cresterea metabolismului.

 Step - Dance

 Acest sport inspirat din clasicul aerobic, datorita influentelor din lumea dansului imbunatateste coordonarea, ritmul si forta. Daca iti place dansul cu siguranta ora de step-dance va fi nelipsita din agenda ta saptamanala. 

 Tae-Bo 

  Fie ca vrei sa slabesti ,sa iti tonifiezi corpul sau sa uiti de stresul cotidian, Tae-Bo este sportul ce reprezinta o provocare fizica de la o clasa la alta, care intr-un mediu antrenant si energic iti va creste rezistenta si forta.

  Antrenamentele de Tae-Bo sunt simple ca structura coregrafica, insa complete si foarte eficiente.

 Cosmetica

  Fie ca aveti vreo problema estetica, fie ca vreti o schimbare de look sau doar simtiti nevoia de relaxare printr-un tratament profesionist, puteti apela intotdeauna la cabinetul cosmetic din cadrul clubului nostru.