Dans Timisoara

Club de Dans Magnum VRD

Dans Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dans Timisoara: Club de Dans Magnum VRD.

Club de Dans Magnum VRD
Cursuri de dans pentru copii si adulti Timisoara

     Clubul de dans sportiv Magnum a luat fiinta in anul 2005 din pasiunea si visul celor doi antrenori fondatori, Diana si Raul Avram.  Activitatea clubului a fost orientata, inca de la inceput, atat spre dansul ca activitate recreativa pentru copii, tineri si adulti, cat si spre latura de performanta a acestui sport. Palmaresul clubului a fost si este bogat, cu numeroase titluri si medalii nationale si internationale, care au adus mandrie orasului si tarii. De la castigarea titlului de campioni nationali, la cucerirea Cupei Romaniei, si pana la numeroase podiumuri internationale, toate au fost castigate cu munca, seriozitate si multa implicare, atat din partea sportivilor cat si a antrenorilor.

cursuri de dans, club de dans timisoara

     Aceasta munca, ca in orice sport de performanta este una continua si sustinuta. Pregatirea antrenorilor, instructrilor si implicit a sportivilor este permanent actualizata de prezenta in cadrul seminarilor organizate de club, a celor mai buni antrenori ai lumii, fosti campioni mondiali, personalitati ai domeniului.

     Acest profesionalism este demostrat si intalnit la orice nivel. Inca de la grupele de copii sau adulti incepatori, toti cei care doresc sa danseze au parte de cele mai bune informatii, prezentate intr-un mod accesibil si prietenos, adaptat tuturor varstelor de la 4 ani in sus.

     Asadar, cu mic cu mare sunteti invitati sa ne treceti pragul clubului, care din anul 2011, are un sediu special amenajat pentru dans, pe Bd. Republicii, la fosta fabrica de palarii, et 1. In cele trei sali de dans spatioase, cu parchet, oglinzi, vestiare va intampina antrenori si instructori prietenosi si pasionati de meseria lor. De la dans sportiv, tango Argentinian, break dance, balet, la aerobic, kangoo jumps, yoga, toate le intalniti in programul cursurilor noastre.

     Prin dans descoperim cum este sa ne exprimam liber ceea ce suntem, gandim si simtim!

Servicii

Cursuri de dans adresate copiilor

  Cursurile pentru copii incepatori sunt structurate pe categorii de varsta in urmatoarea schema de program:

 • Copii incepatori 4-7 ani - Luni si Miercuri - ora 17.00- 18.00 
 • Copii incepatori 8-12 ani - Luni si Miercuri - ora  18.00- 19.00

   Costul cursului este de 80 lei/luna( 8 sedinte). Abonamentul se achita lunar la prima ora din luna in curs.

   Echipament necesar: Tenisi sau pantofi sport cu talpa subtire de schimb, tricou sau bluza de corp, pantaloni trening – pentru baieti, fusta – pentru fetite, optional pantofi speciali de dans.

 Cursul de dans sportiv urmareste sa obtina rezultate de la copii pe urmatoarele paliere:

 • notiuni de orientare si miscare elementare
 • cunostinte de baza despre ritm si miscare pe muzica,
 • deprinderea pasiilor de baza pentru dansurile: vals lent, cha-cha, vals vienez, samba, jive si invatarea unui dans disco,  pentru copii > 9 ani se adauga dansurile quick-step, salsa, rumba
 • invatarea si dezvoltarea abilitatiilor motrice – coordonare, indemanare, viteza de reactie, reactie la stimuli sonori, vizuali,
 • dezvoltarea musculaturii orto-statice pentru deprinderea unei posturi corecte a corpului,
 • exercitii de corectare si invatare a unui mers corect, exercitii de expresivitate.

Curs Copii avansati >8 ani
Avansati sunt cei care au facut cel putin un an de dans sportiv si merg la competitii nationale.
Program: Luni si miercuri de la ora 18:00-19:30, la Sala Vieneza

Curs copii performanta 1: program: luni, miercuri si vineri ora 9:30-11:30, la Sala Vieneza
Avansati sunt cei care au facut cel putin un an de dans sportiv si merg la competitii nationale.

Costul cursului: 160 lei/luna( 12 sedinte). Abonamentul se achita lunar la prima ora din luna in curs.
Tinuta este obligatorie. Fetele au nevoie de o fusta adecvata sectiunii Standard/latino cu maieu, body sau bluza de corp, parul bine prins in coc, pantofi speciali Standard/latino.
Baieti trebuie sa poarte pantaloni stofa, camasa si cravata pt standard, bluza de corp, helanca sau body pentru latino, pantofi speciali Standard/latino.

Curs performanta 2: program Luni, miercuri, vineri 9:30-11:30 la Sala Vieneza
Costul cursului: 170 lei/luna(12 sedinte). Cursul se achita lunar in prima zi de curs a lunii.

Tinuta este obligatorie. Fetele au nevoie de o fusta adecvata sectiunii Standard/latino cu maieu, body sau bluza de corp, parul bine prins in coc, pantofi speciali Standard/latino
Baietii trebuie sa poarte pantaloni stofa, camasa si cravata pt standrd, bluza de corp, helanca sau body pentru latino, pantofi speciali Standard/latino.

   Dans de Societate si Sportiv tineri/adulti

Impreuna cu instructorul grupei, Lorena Sturza, invatati sa recunoasteti ritmurile aferente dansuriilor de societate si pasii de baza a cel putin 8 dansuri: Samba, Cha-cha, Rumba, Jive, Vals lent, Vals vienez, Tango, Quicktep.

 • 140 LEI/8 sedinte/persoana
 • 110 lei/8 sedinte/student
 • 25 lei/1 sedinta/persoana

Tango Argentinian tineri/adulti

     Cursul are ca scop introducerea cursantilor in fenomenul “tango argentinian” si sa-i invete notiunile de baza din tango care sa le permita acestora ca la sfarsitul cursului sa poata dansa liber si improvizat la milonga (locurile unde se danseaza tango argentinian).

Dansul mirilor

Magnum Team, unul din cluburile de dans timisoarene de prestigiu, va vine in ajutor pentru a straluci pe ringul de dans de la nunta dumneavostra. Astfel la finalul dansului rezultatul poate fi doar unul: ovatiile auditoriului.

Antrenorii clubului de dans organizeaza ore de dans particulare pentru viitori miri. Se pot alege coregrafii personalizate care sa evoce un moment special din trecut protagonistilor sau se poate alege melodía pe care se va dansa. Cel mai frecvent dans ales intr-o asemenea ocazie este valsul vienez, insa se poate opta pentru orice stil de dans dorit de viitori miri. Deasemeni se poate opta pentru o coregrafie alcatuita dintr-un dans latino si unul standard, in funtie de dorinta perchii. In oricare varianta antrenorul va tine cont de caracteristicile perechi si de calitatile dansatorilor astfel incat rezultatul va fi unul memorabil.