Ciclism Bucuresti-Sector 2

Riders Club

Ciclism Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ciclism Bucuresti-Sector 2: Riders Club.

          Ce este Riders Club?! Riders Club este o comunitate de pasionati de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la evenimente (competitii) organizate in toata tara, utilizand acelasi regulament si sistem de clasamente nationale. Acesta este doar raspunsul scurt. Daca doresti, insa, mai multa informatie, rasfoieste sectiunile acestui ghid. Iti vor da o perspectiva mai completa asupra a ceea ce inseamna clubul, facilitatile si beneficiile pe care ti le ofera si cum iti poti imbunatati experienta de rider, atat in competitii, cat si in afara lor.
         

          Deci, ce este Riders Club? Printre altele, Riders Club este...

Servicii

           De ce e ciclismul o idee buna?

       Cu totii stim ca miscarea este un lucru foarte important pentru o viata sanatoasa. Daca faci miscare periodic, reduci riscul aparitiei multor boli, cum sunt cele de inima. In plus, ai mai multa energie, dormi mai bine, ai un moral mai bun, te simti mai bine cu tine insuti. Sportul iti reduce nivelul stresului si te ajuta sa-ti controlezi greutatea. O multime de motive! E clar si stiut de toata lumea... Fizic si mental, miscarea te face fericit!

 

Sursa:  www.ridersclub.ro