Baschet Timisoara

Baschet Club Timisoara

Baschet Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Baschet Timisoara: Baschet Club Timisoara.

 

    Cupa României, faza sferturilor de finală, deschide anul, aşa cum s-a întâmplat mai de fiecare dată în ultimul timp. Echipa noastră este prezentă din nou în această etapă care precede turneul Final Four și va întâlni formația cu cele puține înfrângeri – două – în Liga Națională, CSM Oradea. Formația bihoreană este deja un adversar detradiție pentru echipa noastră, în ceea ce, după dispariția Aradului de pe harta baschetului masculin, a devenit Derbyul Vestului.

Servicii

 

    Interesant este că în ultimul sezon al precedentului său mandat la Timișoara, Petricevic întâlnea CSM Oradea, în Cupa României, dar în optimile de finală. Confruntarea a adus două victorii în deplasare: BCT s-a impus în Bihor, cu 81-65 (la 22 septembrie 2010), iar orădenii au câștigat pe Bega, cu 71-63 (la 26 septembrie). Cu scorul general de 144-136, echipa noastră mergea în sferturile de finală.

   Timișoara și Oradea s-au întâlnit și în sezonul 2011/2012 al Cupei, în București, în semifinale. BCT câștiga în urmă cu doi ani cu 79-74 și se califica în ultimul act al competiției.

    “Primul meci reprezintă practic prima repriză a dublei cu Timișoara. Nu putem să facem nicio conexiune între meciul din turul actualei ediții de campionat și jocurile pe care urmează să le disputăm în compania actualei echipe a Timișoarei. Este alt antrenor, alți jucători, o cu totul altă filosofie și altă abordare de joc față de cea întâlnită la meciul din turul campionatului. Noi trebuie să fim foarte concentrați”

    Antrenorul CSM Oradea, Cristian Achim

 

Sursa: www.bctimisoara.ro