Despre tenis de masa

Despre tenis de masa

tenis de masaTenisul de masa nu este doar un sport, ci si un pahar de sanatate ! Tenisul de masa este potrivit pentru sanatate: faci miscare multa, transpiri iar pulsul creste. La nivel inalt, este unul dintre cele mai rapide jocuri, dar chiar si cateva ore lejere vor face minuni pentru starea ta de bine. Nu iti forteaza capacitatea corpului. 

Poti juca tenis de masa in ritmul tau si fara teama de zgarieturi sau accidente care intervin intr-un sport de contact. Tenisul de masa poate fi invatat de toata lumea: nu exista bariere pentru un joc de tenis de masa. Nu exista limite in ce priveste limita de varsta la care poti incepe sa inveti ping-pong. Invatand tenis de masa te mentii intr-o stare mentala foarte buna: multa gandire, planuri, strategii, care au loc intr-un antrenament, pastrandu-ti creierul mereu alert. Poti juca tenis de masa oricand, fiind un sport de tip indoor.

Tenisul de masa nu utilizeaza mult spatiu. Iti poti face multi prieteni printre jucatorii de ping-pong, fiind un joc social. Sa inveti tenis de masa nu este costisitor. O paleta de incepator nu este scumpa, iar sedinta de tenis de masa este mult mai ieftina decat una de tenis de camp sau golf. Este foarte placut sa joci!

Tenisul de masa este un sport excelent pe care iti va face placere sa il joci tot timpul. Este usor sa il joci, dar dificil sa ajungi la un nivel corect, lasandu-ti mereu alte provocari inainte