Arte martiale Timisoara

Shaolin Spirit

Arte martiale Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arte martiale Timisoara: Shaolin Spirit .

  p5_400Scoala de kung fu Shaolin Spirit Timisoara

  La baza sistemului de arte martiale studiat la scoala noastra sta stilul de kung fu Shaolin Songshan .
  Originea acestui stil se gaseste in scolile templelor Shaolin din China anilor 500(era noastra).
  Sistemul Shaolin a crescut si s-a dezvoltat de-a lungul timpului absorbind si beneficiind de pe urma invataturilor multor maestri ai stilurilor contemporane.
  Eficienta metodelor martiale ale sistemului Shaolin au permis ca stilul sa supravietuiasca pana in zilele noastre. In acest sens studierea stilurilor traditionale reprezinta si o metoda de a intra in contact cu o parte din cultura martiala a secolelor trecute.

  Sistemul Shaolin este unul din cele mai complexe continand metode de lupta cu arme si cu mana goala , de lupta in picioare dar si proiectari si control la sol.
  Pe langa antrenamentele de lupta se exerseaza metode de meditatie si se organizeaza antrenamente dedicate flexibilitatii, cresterii mobilitatii articulare si se practica exercitii cu rol preventie a accidentarilor.
  Instructorii scolii noastre au studiat kung fu-ul cu Shifu Zoltan Szakacs , Shifu Catalin Tasca, Shifu Xu Chang Wen si au o experienta de peste 10 ani in domeniu.

  p4_400

  Sala de antrenamente este in general deschisa intreaga saptamana si se organizeaza zilnic antrenamente cu teme specifice.

  Prima saptamana de antrenamente este gratuita si indemnam doritorii sa incerce toate tipurile de antrenamente disponibile pentru a putea identifica ce se potriveste mai bine scopului urmarit.

Va asteptam cu drag,

Echipa Shaolin Timisoara

Servicii

 Scoala noastra preda: 

  •  Wu Shu Sanda 
  •  Sanshou 
  •  Nan Taiji Quan
  •  Antrenamente pentru cresterea conditiei fizice si mentale