Arte martiale Constanta

Club Karate

Arte martiale Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arte martiale Constanta: Club Karate .


Cursuri karate si autoaparare pentru copii, adolescenti si adulti
Facem inscrieri permanent - varsta minima 4 ani

Esti o fire sportiva sau iti doresti sa faci miscare pentru un corp frumos?
 Incearca o disciplina completa - Karate ! Dezvoltare armonioasa a corpului, tehnici de autoaparare, competitii nationale si internationale!

 Artele martiale sunt sisteme complexe de antrenament si pregatire, cu caracter combativ, practicate cu mai multe scopuri: imbunatatirea conditiei fizice si a sanatatii , insusirea de cunostinte de autoaparare, dezvoltarea mentala si spirituala, participarea la competitii sportive.

 Karate este alaturarea tehnicilor de pumni si lovituri executate prin miscari circulare sau liniare. Combinarea acestor tehnici cu respiratia corecta si cu pozitia corpului adecvata, Karate devine un sistem de auto-aparare vrednic impotriva unui agresor inarmat sau neinarmat.


    Principiile luptatorului:

  • Voi fi mereu stapanul gandurilor mele si voi cultiva numai ganduri bune. In sala (dojo) imi voi stapanii starile sufletesti pentru a nu ingreuna munca colegilor mei si a mea.
  • Intotdeauna imi voi pazi limba pentru a nu rostii cuvinte dispretuitoare sau suparatoare. Intotdeauna voi spune numai adevarul. Vreau sa ascult de doua ori, sa judec si apoi sa vorbesc. Pentru aceasta am doua urechi si o singura gura.
  • Vreau sa imi supraveghez faptele mele. Voi lupta numai pentru adevar, frumos si pentru bine. Niciodata nu am sa pagubesc pe cineva pentru faptele mele.
  • Voi glumi si voi rade cu colegii mei, dar niciodata nu am sa iau nimic in deradere, nu am sa stric momente solemne. Vreau sa ma bucur de tot ce este frumos.
  • Voi asculta sfaturile antrenorilor mei si colegilor mei si voi incerca sa le aplic. In situatii serioase voi ramane serios. Daca am alte pareri personale le voi arata pe fata.