Arte martiale Constanta

Arte Martiale Karate Constanta - Ashihara Karate Constanta

Arte martiale Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arte martiale Constanta: Arte Martiale Karate Constanta - Ashihara Karate Constanta.

Arte Martiale Karate - Ashihara Karate Constanta
Cursuri karate si autoaparare pentru copii, adolescenti si adulti
0727.654.175


Esti o fire sportiva sau iti doresti sa faci miscare pentru un corp frumos?
 Incearca o disciplina completa - Karate Ashihara ! Dezvoltare armonioasa a corpului, tehnici de autoaparare, competitii nationale si internationale!

 

Ashihara Karate Constanta este un club sportiv de karate ce ofera cursuri de arte martiale si autoaparare pentru copii (fete, baieti), adulti, pentru incepatori, avansati si performanta. Cursurile au ca scop imbunatatirea conditiei fizice, dezvoltarea unui corp armonios, sanatos, dezvoltarea unui spirit si unui moral puternic, dezvoltarea curajului si a increderii in sine, atentie sporita. Toti instructorii nostrii indeamna ca in locul calculatorului, televizorului sau alte asemenea modalitati de petrecere a timpului, sa preferati miscarea in sala de antrenament.

Suntem un club in continua dezvoltare, perfectionare si cu multa dorinta in vederea atingerii performantei sportive in randul tinerilor.

Artele martiale sunt sisteme complexe de antrenament si pregatire, cu caracter combativ, practicate cu mai multe scopuri: imbunatatirea conditiei fizice si a sanatatii , insusirea de cunostinte de autoaparare, dezvoltarea mentala si spirituala, participarea la competitii sportive.

cursuri karate constanta

 Karate este alaturarea tehnicilor de pumni si lovituri executate prin miscari circulare sau liniare. Combinarea acestor tehnici cu respiratia corecta si cu pozitia corpului adecvata, Karate devine un sistem de auto-aparare vrednic impotriva unui agresor inarmat sau neinarmat.

In karate, ca si in celelalte arte martiale, pentru ca tehnicile sa fie executate natural, muschii care sunt folositi pentru atac sau defensiva trebuie sa lucreze in totalitate, iar cei care nu sunt folositi sa ramina decontractati.

Tehnica de karate are doua faze: in prima faza se face pregatirea tehnicii, iar in faza a doua se declanseaza tehnica.

Aspectele tehnice ale Ashihara sunt modelate in jurul a 6 zone de baza:

  • Tehnici de baza
  • Patru miscari
  • Pozitionare
  • Sabaki
  • Kata
  • Kumite

Secretul tehnicilor de karate consta in a transmite o cantitate mare de energie unei suprafete mici (de impact) pentru a produce un maxim de deformatii locale. Eficacitatea tehnicilor de karate se datoreaza concentrarii energiei, cu maxim de viteza, intr-un punct precis. Tehnicile de defensiva (blocaje, eschive etc.) nu au semnificatia de a bloca efectiv o lovitura, ci de a o devia.