Aerobic Constanta

Club Sportiv Laguna

Aerobic Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Aerobic Constanta: Club Sportiv Laguna.

         CLUBUL SPORTIV LAGUNA Constanta este constituit ca persoana; juridica; romana de drept privat, fara scop lucrativ, non-guvernamentala;, apolitica;, cu structura polisportiva. Scopul acestui club, fondat de fosti sportivi de performanta si avand membrii colaboratori dintre cei mai buni profesionisti dar si tehnicieni si profesori tineri, cu reale aptitudini in practicarea cu succes a meseriei de profesor-antrenor, este :

         a) sa dezvolte si sa educe personalitatea tinerilor si copiilor, in plan intelectual, psihologic, moral si fizic prin practicarea sportului; sa stimuleze creativitatea, abilitatile si sa consolideze cultura generala a tinerilor prin sport.
         b) sa promoveze o mai buna integrare sociala a tuturor cetatenilor, prin atragerea in practicarea unor activitati sportive in vederea educarii un stil de viata sanatos si preventiei unor comportamente de risc.
         c) sa organizeze si sa administreze activitati sportive, sa promoveze una sau mai multe discipline sportive, practicarea acestora de catre membrii sai si participarea la activitati si competitii sportive.

Servicii

               In vederea atingerii scopului propus, Clubul Sportiv LAGUNA Constanta are ca obiect de activitate urmatoarele:

  •     organizarea si administrarea activitatii sportive proprii pe urmatoarele ramuri de sport: atletism, badminton, baschet, bridge, dans sportiv, fitness, fotbal, gimnastica, gimnastica aerobica, gimnastica ritmica, handbal, natatie, rugby, sah, scrable, sportul pentru toti, sportul pentru persoane cu dizabilitati, table, tenis, tenis de masa, volei,
  •     descoperirea, selectionarea, initierea si pregatirea in ramurile de sport mentionate
  •     organizarea si administrarea activitatii sportive proprii;
  •     organizarea de competitii proprii si participarea la alte competitii sportive;
  •     organizarea de stagii, tabere, cantonamente, alte forme de pregatire si refacere;
  •     organizarea de activitati ecologice si participarea la actiuni similare sub alta organizare;
  •     promovarea, organizarea de competitii si participarea la alte competitii in domeniul altor jocuri logice si sporturi ale mintii care pot contribui la dezvoltarea calitatilor si abilitatilor sportive.
  •     editarea de pagini web, reviste, pliante, brosuri, alte materiale tiparite pentru evidentierea activitatilor proprii si mediatizarea lor in randul publicului.

Sursa: www.cslaguna.ro