Tenis de masa Deva

ACS TT Cool Sport Deva

Tenis de masa Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tenis de masa Deva: ACS TT Cool Sport Deva.

acs tenis de masa deva.jpg

ACS TT COOL SPORT DEVA - TENIS DE MASA
Cursuri de initiere si performanta copii si adulti
Antrenamente private
Echipamente de hobby sau profesionale
Programe de pregatire fizica
0733-275.269 / 0799-298.436

Despre Noi

Asociatia Club Sportiv Table Tennis Cool Sport Deva este un proiect infiintat in anul 2017 si are ca scop principal dezvoltarea tenisului de masa in judetul Hunedoara.

In prezent acest club este reprezentat de juniori si seniori din localitatile: Deva, Simeria, Hunedoara, Calan, Orastie, Brad.

Obiectivul acestui proiect este de a construi pe viitor echipe care sa activeze in Divizia B cu dorinta de a promova in Divizia A si Superliga cu jucatori din propria pepiniera atat la masculin cat si la feminin.

cursuri tenis de masa deva.jpg

concurs tenis de masa.jpg

Tenisul de masa este un sport dinamic de viteza si precizie care necesita o concentrare ridicata . Indiferent de nivelul de practica sau frecventa, tenisul de masa aduce numeroase beneficii utilizatorilor/practicantilor.

Tenisul de masa practicat ca si grup le va dezvolta calitatile de relationare, de a-si face prieteni , increderea in membri echipei, invata sa imparta, sa ceara ajutorul, sa aprecieze calitatile celorlati.

antrenament tenis de masa deva.jpgServiciul poate fi executat intr-o multitudine de variante, in functie de locul de unde se efectueaza, de partea paletei care loveste mingea, de traiectoria si efectele imprimate mingii, de combinarea acestor elemente.

Preluarea serviciului se realizeaza printr-unul din elementele tehnice, in functie de situatia tactica si de posibilitatitle tehnice ale executantului. Tendinta actuala este ca preluarea serviciului sa se faca printr-o lovitura activa cat mai agresiva, care sa schimbe raportul de forte in favoarea primitorului.

Tenisul de masa dezvolta capacitatea de a lua decizii rapide si gandirea strategica de la cele mai fragede varste.

Tenisul de masa este recomandat si pentru copii depresivi sau irascibili.

Copii care ajung sa fie buni si doresc sa se dezvolte in acest sport pot adera la o echipa sau un club de tenis de masa , cea ce va implica multe iesiri si concursuri.

BENEFICIILE TENISULUI DE MASA PENTRU COPIIcupa tenis de masa deva

  • Dezvolta capacitatea de coordonare si viteza de reactie
  • Imbunatateste concentrarea
  • Ii face mai disciplinati
  • Stimuleaza functionarea creierului
  • Fortifica organismul
  • Ii face mai sociabili

Va asteptam alaturi de noi.

Servicii

Cursuri copii : initiere / incepatori / avansati / performanta
Cursuri adulti : initiere / incepatori / amatori / avansati
Antrenamente private / antrenamente maxim 2 jucatori
Antrenamente robot / antrenamente cutie de mingi
Echipamente & Accesorii ( hobby / profesionale )