Tenis de masa Deva

Tenis de masa Deva

Tenis de masa Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tenis de masa Deva: Tenis de masa Deva.

Despre Noi

Tenisul de masa este un sport dinamic de viteza si precizie care necesita o concentrare ridicata . Indiferent de nivelul de practica sau frecventa, tenisul de masa aduce numeroase beneficii utilizatorilor/practicantilor.

Tenisul de masa practicat ca si grup le va dezvolta calitatile de relationare, de a-si face prieteni , increderea in membri echipei, invata sa imparta, sa ceara ajutorul, sa aprecieze calitatile celorlati.

Serviciul poate fi executat intr-o multitudine de variante, in functie de locul de unde se efectueaza, de partea paletei care loveste mingea, de traiectoria si efectele imprimate mingii, de combinarea acestor elemente.

Preluarea serviciului se realizeaza printr-unul din elementele tehnice, in functie de situatia tactica si de posibilitatitle tehnice ale executantului. Tendinta actuala este ca preluarea serviciului sa se faca printr-o lovitura activa cat mai agresiva, care sa schimbe raportul de forte in favoarea primitorului.

Tenisul de masa dezvolta capacitatea de a lua decizii rapide si gandirea strategica de la cele mai fragede varste.

Tenisul de masa este recomandat si pentru copii depresivi sau irascibili.

Copii care ajung sa fie buni si doresc sa se dezvolte in acest sport pot adera la o echipa sau un club de tenis de masa , cea ce va implica multe iesiri si concursuri.

BENEFICII:

  • Dezvolta capacitatea de coordonare si viteza de reactie
  • Imbunatateste concentrarea
  • Ii face mai disciplinati
  • Stimuleaza functionarea creierului
  • Fortifica organismul
  • Ii face mai sociabili