Tenis de camp Targoviste

Tenis de Camp Targoviste

Tenis de camp Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tenis de camp Targoviste: Tenis de Camp Targoviste.

tenis de camp     In localitatea Targoviste va invitam la o partida de tenis de camp pe zgura, suprafetele de joc fiind de cea mai buna calitate, potrivite atat pentru incepatori cat si pentru cei care vor sa faca performanta. Terenurile sunt acoperite astfel creem o atmosfera de joc corespunzatoare fara a fi deranjati de intemperiile naturii sau de catre unele evenimente neprevazute. 

    Va asteptam NON STOP pentru a practica acest sport, de asemena dispunem si de antrenori care pot oferii cursuri de initiere pentru copii si pentru incepatori.

    Daca ai ajuns la varsta maturitatii si inca nu stii sa joci tenis, nu e prea tarziu sa inveti! Ai nevoie doar de un instructor avizat, care sa-ti spuna cum sa servesti, cum sa lovesti pe dreapta (forehand) si pe stanga, cum sa te deplasezi in teren. Nu de alta, dar chiar si amatorii trebuie sa deprinda corect miscarile. In caz contrar, risti sa te accidentezi. Si apoi, cursurile de initiere in tenis nu sunt destinate doar copiilor. Plecand de la ideea ca oricine poate juca tenis corect, aceste cursuri iti pot fi de un real folos. Te vor ajuta sa prinzi gustul acestui sport si sa-l folosesti pentru a te relaxa in aer liber impreuna cu amicii, pentru a discuta cu partenerii de afaceri, cu colegii de munca sau pentru a-ti face noi prieteni.

Tarif:

  • 20 Ron/Ora/Teren   pana la ora 16
  • 30 Ron/Ora/Teren   dupa ora 16.

  

Servicii

  • Tenis de camp pe zgura

Galerie foto