Tenis de camp Slatina

BAZA SPORTIVA SCADT SPORTS SLATINA

Tenis de camp Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tenis de camp Slatina: BAZA SPORTIVA SCADT SPORTS SLATINA.

  SCADT SPORTS este una dintre cele mai mari si moderne baze sportive in aer liber din Municipiul Slatina Judetul Olt.
  Baza sportiva SCADT SPORTS functioneaza in incinta fostului stadion Constructorul Slatina, are capital privat si apartine societatii comerciale SC.SCADT.SA.
  Doresti sa iti petreci timpul liber intr-un mod cat mai placut? Vino la Baza Sportiva - SCADT SPORTS - locul ideal in care miscarea si relaxarea se vor imbina perfect pentru tine.
  Noi punem la dispozitie o baza sportiva moderna care poate oferi servicii de calitate pentru echipe de sportivi profesionisti sau amatori.
  Terenurile de sport au fost construite tinand cont de cerintele si necesitatile clientilor nostri.
  Va asteptam cu drag la miscare pentru a fi mereu in forma.

  IN CADRUL BAZEI NOASTRE SPORTIVE SUNT ORGANIZATE ANTRENAMENTE DE TENIS CU PROFESOR SPECIALIZAT.
  Tenisul este un sport complex, care presupune reflexe, viteza, forta, perspicacitate, indemanare, curaj, gratie si ritm. Tenisul solicita mult sfera neuropsihica, dezvoltand astfel atentia jucatorului, rezistenta sa la oboseala, perseverenta, analiza situatiilor si luarea deciziilor, precum si coordonarea vizual-motrica.

Servicii

TARIFE TENIS DE CAMP

  • 20 LEI/ORA INTRE ORELE 08-16;
  • 25 LEI/ORA DUPA ORA 16;
  • 30 LEI/ORA/ NOCTURNA.
  • SAMBATA 25 LEI/ORA ,30 LEI/ORA/ NOCTURNA.
  • DUMINICA INCHIS
  • Pentru cei care inchiriaza terenul de tenis de camp si nu au echipament adecvat (rachete de tenis si mingi de tenis),il punem la dispozitie gratuit pentru clienti nostri.

Galerie foto