Tenis de camp Ploiesti

Tenis Club Cadet Ploiesti

Tenis de camp Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tenis de camp Ploiesti: Tenis Club Cadet Ploiesti.

teren zgura

    Tenis Club Cadet Ploiesti - scoala de tenis din Romania care s-a nascut din pasiunea pentru tenis, din dorinta de a oferi celor care vor sa descopere tainele celui mai frumos sport cadrul necesar performantei si din dragoste pentru copii.

   Ca orice se naste din pasiune, dorinta si dragoste, Tenis Club Cadet Ploiesti este un club care a crescut frumos zi de zi si an de an spre mandria si incantarea celor care l-au creat.

 

   Tenisul este jocul gladiatorilor moderni,la care insa nimeni nu moare.E un joc sportiv care-ti ascute mintea, dezvolta musculatura si te mentine sanatos. La nivelul cel mai ridicat se joaca chiar intr-o arena asemanatoare cu cea a gladiatorilor din antichitate.

   Programele sunt personalizate pentru nevoile fiecarui sportiv, in functie de varsta, sex, nivel de joc si aptitudini. Antrenorii sunt dedicati dezvoltarii armonioase a fiecarui sportiv, prin crearea unui echilibru intre partea tehnica, tactica, fizica si mentala a antrenamentelor.

Servicii

    Terenuri:

  • 3  terenuri  zgura  aer liber   
  • 1  terenuri  parchet  sala
  • accesorii de ultimă generaţie pentru antrenamentele copiilor
  • antrenori profesionişti