Tenis de camp Drobeta Turnu Severin

A.S. TENIS CLUB IULIAN PATRASCU

Tenis de camp Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tenis de camp Drobeta Turnu Severin: A.S. TENIS CLUB IULIAN PATRASCU.

A.S. TENIS CLUB IULIAN PATRASCU
Antrenor tenis de camp - Frimu Alex: 0740.961.077
Antrenor tenis de camp - Frimu Ramona: 0765.500.536
Inchiriere teren: 0745.034.217

tenis

   Programele A.S. TENIS CLUB IULIAN PATRASCU sunt create cu atentie catre promovarea ambiantei, comportamentelor, abilitatilor, convingerilor si valorilor necesare obtinerii performantelor atat in tennis cat si in viata.

   Programele sunt personalizate pentru nevoile fiecarui sportiv, in functie de varsta, sex, nivel de joc si aptitudini. Antrenorii sunt dedicati dezvoltarii armonioase a fiecarui sportiv, prin crearea unui echilibru intre partea tehnica, tactica, fizica si mentala a antrenamentelor.

fotojet_1200

    Tenisul este cunoscut ca "sportul pentru viata", pentru minte si corp deopotriva, apartine taramului fabulos al basmelor, in care doi eroi se infrunta pentru a castiga dreptul de a-si spune povestea, in propriul stil, mai departe.

Servicii

  • Cursurile se adresează copiilor de toate vârstele care doresc să învețe tenis sau să ajungă la nivel de performanță. Este recomandabil ca vârsta minimă la care se încep cursurile să fie de 4 ani.
  • Fiecare oră de tenis va reprezenta: învățare + activitate + distracție + siguranță pentru fiecare copil
  • Fiecare copil își va dezvolta toate aspectele jocului, tehnic, tactic, fizic si mental
  • Fiecare copil va beneficia de un antrenament particularizat în funcție de nevoile fiecăruia: terenuri modificate pentru a le dezvolta tehnica jocului, mingi mai ușoare și nu atât de rapide, precum și rachete de diferite greutăți
  • Trecerea de la inițiere la performanță se face prin grupe alcătuite din 2-4 copii
  • Evoluția copiilor este monitorizată regulat
  • Organizăm competiții de tenis regulate și încurajăm copiii să se înscrie pentru că orice sport are în centru ideea de competiție. Atunci jocul prinde viață.