Sporturi extreme Bragadiru

SkyDiving Center

Sporturi extreme Bragadiru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Sporturi extreme Bragadiru: SkyDiving Center.

   În care PARASUTISMUL este un mod de viata si in care fiecare zi este unica, distractiva, incitanta si plina de adrenalina, la fel ca fiecare salt !!!

   Unde?

       Skydiving Center te asteapta la doar 17 km de centrul Bucurestiului, pe Sos. Bucuresti – Alexandria, pe DN 6/E 70, la intrarea in comuna Cornetu, pe partea dreapta, unde indicatorul catre Aerodromul Clinceni, Aeroclubul “Aurel Vlaicu”, te va directiona catre noi.

       Vino si experimenteaza senzatia incomparabila a primului salt cu parasuta alaturi de o echipa de profesionisti . Skydiving ofera salturi in Tandem, instructie cu cadere libera accelerata (AFF), sau salturi cu deschidere automata (Static Line).

       Metodele noastre de antrenament, precum si echipamentul sunt aliniate ultimelor tendinte ale tehnicii, in timp ce toti instructorii Skydiving au atat licenta internationala, cat si pe cea eliberata de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana.

      Si pentru ca stim cat de incarcat este programul tau in timpul saptamanii, te informam ca Skydiving Center isi desfasoara activitatea la sfârsit de saptamâna si sarbatorile legale. Nu ai nici un motiv sa nu ne fi alaturi!