Almontes

Schi Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Schi Sibiu: Almontes .

             Suntem o echipa care a decis sa traiasca aproape de natura, sport si ceea ce ne place. Se poate spune ca la noi serviciul este ca in vacanta deoarece majoritatea activitatilor se bazeaza pe sport, distractie si relaxare. Insa pentru a ajunge la aceste performante a fost si mai este inca nevoie de multa munca, fiecare dintre noi depune eforturi deosebite pentru a fi la inaltime, avem in componenta alpinisti utilitari, salvatori montani, ghizi de turism, instructori de ski, instructori de alpinism si escalada, traineri in diferite alte domenii care ne ajuta in colaborarea cu clientii si partenerii nostrii de pretutindeni.

             Va invitam sa petreceti cateva clipe din viata dumneavoastra alaturi de echipa ALMONTES si va multumim pentru atentia acordata.

Servicii

             Mergem la ski ziua, noaptea, iarna, primavara si speram sa o facem tot timpul anului. Alaturi de echipa noastra de instructori puteti invata tainele alunecarii pe schiuri indiferent de varsta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa stabilim impreuna o intalnire.

            Puteti invata tainele alunecarii pe skiuri alaturi de instructorii nostri intr-un curs de patru sau cinci zile, individual, alaturi de familie sau prieteni , impreuna cu colegii de gradinita, scoala sau serviciu. Vom alege programul si vom forma grupele in functie de nivelul fiecarui participant.


Sursa: www.almontes.ro