Schi Feleacu-valcele

Partia Feleacu

Schi Feleacu-valcele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Schi Feleacu-valcele: Partia Feleacu.

   Partia Feleacu este amplasata la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, desfasurandu-se pe Dealul Feleacului langa turnul de televiziune. Este un loc idilic, de unde se poate admira o panorama unica a orasului, animata pe parcursul zilei, cat si pe cel al noptii.

   Partia are o lungime a traseului de 765 de metri, diferenta de nivel fiind de 98m.

   Fiind una din cele mai moderne partii din Romania,  Partia Feleacu este dotata cu instalatie de zapada artificiala (avand 6 tunuri de ultima generatie marca Sufag). Partia este dotata cu un sistem eficient de iluminatie, pentru a oferi conditii cat mai bune clientilor pe timp de noapte.

   Dotarile partiei Teleschi Feleacu includ o instalatie teleschi  avand o capacitate de 412 persoane/h,sistem de supraveghere 24/24h si internet wireless pe partie. De asemenea Partia Feleacu beneficiaza si de un centru de inchirieri echipamente de schi.

    Ratracul pentru amenajarea partiei este in  permanenta pregatit pentru a interveni si a asigura clientii partiei ca acestia pot schia in cele mai optime conditii. Pentru a intretine atmosfera, sistemul de sonorizare este de nelipsit  de pe partia noastra.

  Începand cu acest an în cadrul partiei Teleschi Feleacu se va regasi singurul Snowpark din regiune. Acesta va include mai multe elemente pentru trickuri (element atat de indrăgit de snowboarderi,  dar si 3 jumpuri amenajate special pentru iubitorii sporturilor de iarna).