Schi Cluj Napoca

Scoala de SKi

Schi Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Schi Cluj Napoca: Scoala de SKi.

        Monitorii Euroski sunt atestați de către Federația Română Schi - Biatlon. Fie că ești începător, intermediar sau avansat, Școala de Schi Euroski are pentru tine monitori atestați pentru orice nivel tehnic. Ne găsiți în Vatra Dornei (pârtia Parc / pârtia Veverița) și Cluj-Napoca (pârtia Feleac).

 

        O echipă de specialiști, tânără și dinamică, este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă asigura servicii de agrement de înaltă calitate. Specialiști în schiul alpin, profesori de educație fizică și sport, sau specialiști în turism montan și aventură, sunt gata să vă îndrume în tainele activităților outdoor. Școala de schi Euroski asigură servicii de monitorie pentru toate nivele tehnice ale schiului alpin: începător (nivel I), intermediar (nivel II) și avansat (nivel III).

Servicii

      Lecțiile private sunt experienţe de învăţare în care monitorul de schi sau snowboard se ocupă constant şi exclusiv de client. Acest tip de lecţie reprezintă cea mai eficientă formă de învăţare rapidă a tehnicii de schi sau snowboard, deoarece monitorul are spaţiu de lucru iar controlul feedback-ului este evident. Lecţiile private au o durată de 1 oră, dar pot fi planificate şi pentru perioade mai mari de timp, inclusiv cursuri private săptămânale. În primele faze de interacţiune cu zăpada şi cu schiul alpin, în special a copiilor, recomandăm lecţia privată deoarece face mai uşoară trecerea la un program de lucru colectiv sau un nivel tehnic superior. Pentru o instrucție de calitate și sigură vă recomandăm să apelați doar la monitori de schi / snowboard atestați, posesori de licențe FRSB.

 

Sursa: www.euroski.ro