Pescuit Bucuresti-Sector 3

Pescuit Sector 3

Pescuit Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Pescuit Bucuresti-Sector 3: Pescuit Sector 3.

BALTA COMANA MICA – O BALTA PENTRU TOATE ANOTIMPURILE
       Comana Mica reprezinta locul unde multi dintre noi pescuiam inca din copilarie. Nu putine sunt povestile pe care le-am auzit despre ea, cand in vremuri de demult, pescarii prindeau capturi de crap si caras. In amintirea acelor vremuri dorim sa-i pastram salbaticia si naturaletea.
       Avantajele acestei baltii constau in faptul ca are izvoare proprii, are adancimi intre 1,5 -5 m si nu poate fi secata si navodita.
       Balta este destinata exclusiv pescuitului sportiv si agrementului!

       Comana mica detine exemplare deosebite de crap romanesc, caras,platica, salau si somn, este populata periodic cu crap, cteno si caras, iar de anul acesta am introdus stuca.
       O numim cu mandrie o balta pentru toate anotimpurile pentru ca toamna tarziu si iarna cand crapul se retrage in hibernare , babusca si rosioara fac deliciul pescarului la undita.
       Pentru siguranta dumneavoastra, balta este monitorizata video si iluminata pe timpul noptii.
      Comana mica este un loc unde va puteti relaxa la o partida de pescuit in conditii civilizate si la un gratar alaturi de familie si prieteni.

 Aceast locatie din mijlocul naturii unde va puteti relaxa linistit dar beneficiati si de conditii optime pentru o partida de pescuit cat mai placut. Dotari:

  • foisoare cu prize si lumina
  • gratare
  • grupuri sanitare