ACS Contratimp - Club de Inot Moreni

Inot Moreni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inot Moreni: ACS Contratimp - Club de Inot Moreni.

Academia de Inot ACS Contratimp
Cursuri de Inot pentru incepatori | Inot de performanta | Inot de placere
0734.478.607 / 0724.762.864

A.C.S.Contratimp are drept scop descoperirea talentelor, formarea si pregatirea acestora pentru inalta performanta. Tinta: Campionatele Europene, Mondiale si Olimpiadele la categoria tineret si seniori.

cursuri inot moreni

Cine suntem?

Suntem Academia de Inot si ne lasam condusi de pasiunea pentru inot, de visul si dorinta de a face totul cat mai bine, iar la sfarsitul stagiului de pregatire cursantii nostri sa fie fericiti ca ne-au intalnit. Daca nu iubesti inotul, cu siguranta acum nu te afli in locul potrivit. Acest club a fost creat pentru iubitorii de inot, fie ca sunt incepatori, avansati, sau sportivi de performanta, oameni cu dizabilitati, important este sa iubeasca apa si sa-si doreasca miscarea in mediul acvatic. Principiul nostru de baza, profesionalismul, este pus in practica prin intermediul unui personal bine pregatit, experimentat, motivat in activitatea sa si receptiv la tot ce este nou.

Cursuri inot initiere

cursuri inot initiere moreni

 

Inot de performanta

inot de performanta moreni

OBIECTIVELE NOASTRE MAJORE

ELIMINAREA FRICII DE APA / INITIEREA IN TEHNICILE INOTULUI / PERFECTIONAREA INOTULUI

  cursuri inot campinaIn cazul inotului, imitarea este foarte des intalnita, prin exemplul sau prin demonstratiile antrenorului, care atrag atentia executantului interesat. Practicarea, dar mai ales invatarea inotului are la baza si curajul, cei curajosi sunt mereu in frunte! Aceasta trasatura de caracter poate fi uneori nerealista, pericolele apei nu trebuiesc ignorate, riscul producerii unui accident creste considerabil. Recomandam cursantilor sa fie tematori (prudenti, dispusi sa asculte) si nu curajosi (riscand inconstient ordinea naturala a lucrurilor) chiar daca cu cei prudenti este mai mult de lucrat.

    Condiţiile vieţii au fost studiate în continuu de-a lungul existenţei omenirii şi s-au dedus concluzii permanent valabile, cum ar fi şi aceasta: "MINTE SĂNĂTOASĂ ÎNTR-UN CORP SĂNĂTOS". 
    cursuri inot moreniPornind din acest punct trebuie să recunoaştem, că cea mai preţioasă comoară a fiecăruia dintre noi este sănătatea fizică şi mentală, iar una dintre responsabilităţile primordiale ar fi să-i educăm pe copii să-şi trăiască viaţa astfel încât, să-şi ocrotească sănătatea.

    Cursurile de înot pentru copii şi începători sunt nenumărate. Cine le face este de apreciat, cum le face este memorabil şi câtă pasiune există în munca instructorilor şi a antrenorilor este notabil.
    Vino la cursul de înot alături de antrenorii ContraTimp şi o să fie suficient pentru a te face să simţi pasiunea şi consacrarea care ne conduc în ceea ce facem. Copilul trebuie să descopere lumea fascinantă a înotului cât mai timpuriu posibil.

"Înotul, sportul cel mai blând cu corpul omenesc"

  În dorinţa noastră de a trăi o viaţă sănătoasă care să implice - în special în cazul tinerilor - o dezvoltare fizică şi psihică armonioasă, dorim să vă îndrumăm către sportul cu cel mai bun raport între efortul depus şi beneficii. 

BENEFICIILE INOTULUI cursuri inot campina

 • Invata copiii sa-si fixeze tinte pe care sa le atinga.
 • Imbunatateste increderea in sine la orice varsta.
 • Face diferenta dintre viata si moarte in cazul in care exista riscul de inec.
 • Poate fi transformat dintr-o forma de divertisment intr-un sport de performanta.
 • Reprezinta formula ideala pentru scaderea in greutate.
 • Daca o persoana poate inota fara intrerupere pentru 300 de metri, atunci este pregatita pentru o multime de alte activitati amuzante: scuba diving, snorkeling, scufundari, polo pe apa, etc.
 • Inotul este relaxant muscular si psihic ideal.
 • Sculpteaza corpul.
 • Imbunatateste ritmul cardiac si respiratia.
 • Creste imunitatea si rezistenta la efort.
 • Inotul stimuleaza inteligenta copiilor, capacitatea de concentrare, creste reflexele si imbunatateste perceptia spatiala si elimina energiile negative.

Servicii

Inot pentru incepatori
- Ca incepator va confruntati cu multe provocari in procesul de invatare. Intai trebuie sa ne obisnuim cu apa, invatam cum sa respiram si, eventual, depasirea fricii de apa.

Inot de performanta
- Pentru a ajunge la inot de performanta, e nevoie de talent, multa munca si sacrificiu. Acolo unde vedem aceste calitati la un loc, aducem toata sustinerea.

Inot de placere
- Daca esti printre cei care cauta un loc unde sa inoate de placere, inseamna ca apreciezi beneficiile pe care cateva ture de bazin le au asupra mintii si corpului.

Misiunea noastra este descoperirea talentelor, formarea si pregatirea acestora pentru inalta performanta, precum si promovarea inotului in Campina, Brasov, Bucuresti si imprejurimi.