Inot Bucuresti-Sector 6

Swimming Team

Inot Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Inot Bucuresti-Sector 6: Swimming Team.

         Swimming Team 2011 este un club de inot dedicat atat copiilor cat si adultilor pentru initiere si perfectionarea inotului.
         Clubul a fost creat atat din pasiunea pentru acest sport cat si din dorinta de a invata si promova inotul tuturor persoanelor.
         Inotul este recomandat de medici pentru mentinerea unui tonus muscular bun, dezvolta capacitatea de coordonare si mobilitate, controlul greutatii cat si pentru imbunatatirea circulatiei sanguine si intarirea sistemului cardio-respirator.
         Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Servicii

           Cine Suntem?
Swimming Team este un club din Romania de inot competitiv situat in Bucuresti, Sectorul 6. SwimmingTeam ofera nu numai un program de inot competitiv recunoscut la nivel de performanta, dar si o varietate de programe de inot indreptate catre inotatorii recreationali si de agrement, totodata oferind programe de initiere a copiilor, cat si a adultilor.


          Facilitati Moderne
Sportivii nostri isi desfasoara antrenamentele in piscina din cadrul complexului „Tenis Club 2000”. Aceasta dispune de 6 culoare cu lungime de 25 metri, culoarul are latime de 2,5 m, adancime bazinului este de 1,6 m cu 2,2 m, temperatura 29-32 C.


          Excelenta!
Initial fondat in 2011 din pasiunea pentru acest sport, echipa noastra se mandreste de un personal foarte bine pregatit si calificat condus de catre Directorul de Antrenament si CEO, domnul Miron Catalin. Din dorinta de a promova inotul tuturor persoanelor SwimmingTeam si-a demonstrat angajamentul pentru dezvoltarea pe termen lung a sportivilor si a clubului, stabilitate si succes! Incurajam tinerii sa tinda spre excelenta si de a ajunge campioni, nu doar in natatie, dar si in viata!

 

Sursa: www.club-inot.ro