Fotbal Bucuresti-Sector 6

Scoala de Fotbal

Fotbal Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fotbal Bucuresti-Sector 6: Scoala de Fotbal.

       Scoala de fotbal ,, Micii Fotbalisti ” a fost infiintat in anul 2010 si are ca scop antrenarea copiilor pe diferite categorii de varsta. De asemenea avem placerea de a va anunta ca antrenamentele au loc pe o baza sportiva la standarde ridicate.

Servicii

            Ideea scolii de fotbal este relativ noua în România, dar ea este puternic înradacinata în Europa de Vest. Diferenta dintre o scoala de fotbal si un club de fotbal este aceea ca noi nu formam copiii pentru a-i face fotbalisti, ci încercam si le descoperim si dezvoltam aptitudinile, concomitent cu o dezvoltare armonioasa si completa a organismului. Din acest punct de vedere, lucrând relaxat, fara presiune, copiii învata si consolideaza mai repede si mai bine. Dupa o perioada, care nu este fixa, copiii care prezinta reale calitati si aptitudini, în plus au deja bagajul de cunostinte necesar, pot face pasul spre un club de fotbal, unde se cere performanta. De fapt, ideea scolii de fotbal este ca, pâna la 14-16 ani, sa formeze bagajul de cunostinte necesar fotbalistilor, aceasta fiind practica obisnuita în fotbalul profesionist cu adevarat.

            Antrenamentele vor fi efectuate pe terenuri gazonate artificial si vor fi conduse de antrenori tineri, care prezinta un important avantaj in relatia antrenor – jucator, terminand de curand studiile de profil si sunt la curent cu cele mai noi metode de pregatire, fiind totodata adepti ai acestora. In alta ordine de idei, pregatirea in cadrul acestei scoli nu inseamna numai fotbal, in program fiind incluse exercitii din pregatirea specifica atletismului, gimnasticii precum si exercitii de streching.

 

Sursa: www.scoaladefotbalmiciifotbalisti.ro