Fotbal Braila

Scoala de fotbal Braila

Fotbal Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fotbal Braila: Scoala de fotbal Braila.

     luceafarulScoala de fotbal Luceafarul Braila a fost infiintat in anul 2007 si are ca scop antrenarea copiilor pe diferite categorii de varsta. Daca la inceput, antrenamentul se facea pe terenuri inchiriate, suntem mandri sa va anuntam ca din acest an, dispunem de o baza sportiva proprie la standarde ridicate.

 

     Program de antrenament:

  • Grupa 2000-2001 antr. Latu Florentin : Marti, Miercuri, Joi, Vineri ora 16.00-18.00
  • Grupa 1996-1997 antr. Nicu Baldovin: Marti, Miercuri, Joi, Vineri ora 17.00-19.00
  • Grupa 1994-1995 antr. Bulancea Dumitru ora 18
  • Antrenor de portari : Costel Bratianu - Luni,Miercuri ora 16.00, Duminica ora 9.00

     Programul de antrenament va cuprinde 3-4 sedinte saptamanale si un joc de fotbal la sfarsitul fiecarei saptamani.

    Ideea scolii de fotbal este relativ noua in Romania, dar ea este puternic inradacinata in Europa de Vest. Diferenta dintre o scoala de fotbal si un club de fotbal este aceea ca noi nu formam copiii pentru a-i face fotbalisti, ci incercam si le descoperim si dezvoltam aptitudinile, concomitent cu o dezvoltare armonioasa si completa a organismului. Din acest punct de vedere, lucrand relaxat, fara presiune, copiii invata si consolideaza mai repede si mai bine. Dupa o perioada, care nu este fixa, copiii care prezinta reale calitati si aptitudini, in plus au deja bagajul de cunostinte necesar, pot face pasul spre un club de fotbal, unde se cere performanta. De fapt, ideea scolii de fotbal este ca, pana la 14-16 ani, sa formeze bagajul de cunostinte necesar fotbalistilor, aceasta fiind practica obisnuita in fotbalul profesionist cu adevarat.

Servicii

      Antrenamentele vor fi efectuate pe terenuri gazonate artificial si vor fi conduse de antrenori tineri, care prezinta un important avantaj in relatia antrenor - jucator, terminand de curand studiile de profil si sunt la curent cu cele mai noi metode de pregatire, fiind totodata adepti ai acestora. In alta ordine de idei, pregatirea in cadrul acestei scoli nu inseamna numai fotbal, in program fiind incluse exercitii din pregatirea specifica atletismului, gimnasticii precum si exercitii de streching.

Galerie foto