Fitness Targu Jiu

Sala Fitness Targu Jiu

Fitness Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fitness Targu Jiu: Sala Fitness Targu Jiu.

          Sala va pune la dispozitie 2 sali de fitness & culturism: unde va puteti relaxa cu prietenii la un Darts, un Biliard sau un Rummy in timp ce puteti savura o bautura racoritoare, un ceai, o cafea sau un shake proteic! La etaj se afla sala de fitness dotata cu aparatura noua Teca,o linie cardio ultramoderna formata din eliptice, biciclete, steppere si benzi!

Iar cel de-al doilea va asteapta cu o sala de fitness moderna si spatioasa unde puteti lucra la aparate din gama SportsArt, Vasil Gym, Teca si Florsystem. Pe langa aceste aparate clubul dispune si de o linie de SWITCHING, sac de box, o linie cardio si de un solar vertical!
          Dupa mica noastra prezentare va asteptam alaturi de instructorii nostri specializati sa va schimbati stilul de viata intr-unul sanatos, plin de energie!

Servicii

         Aveti posibilitatea sa lucrati optional la aparate din gama SportsArt, Vasil Gym, Teca si Florsystem sau la aparate din gama renumitului brend TechnoGym.
         Tot aici beneficiati de o adevarata gama de varf a tehnicii moderne in domeniul aparatelor cardio avand la dispozitie intreaga gama de top a acestor aparate ce constau in benzi, steppere, biciclete, eliptice, aparate care imita mersul pe role si o linie de Switching.