Fitness Bucuresti-Sector 6

Fitness & Spa

Fitness Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fitness Bucuresti-Sector 6: Fitness & Spa.

 

        Fitness & Spa 2000 se intinde pe o suprafata de 1500 mp si se afla in incinta Complexului Sportiv 2000

Noul centru de fitness este monitorizat in intregime, iar accesul se face doar cu cardul.

Vestiarul este dotat cu dusuri individuale si cusete securizate.

Servicii

 

   Fitness-ul poate fi definit ca fiind o “stare de bine” care asociaza o buna conditie fizica cu un psihic puternic, motivat, generand o atitudine pozitiva, respect fata de sine si implicit progres individual.

 

   In zilele noastre, lumea este invadata de stres, griji si probleme fiind tentati sa neglijam aspectul cel mai important, sanatatea.

   Fitness-ul presupune un stil de viata sanatos din care fac parte sportul, alimentatia si odihna, ce poate fi practicat de oricine indiferent de varsta. Beneficiile acestui sport sunt evidente si putem enumera aici starea permanenta de bine, creste speranta de viata, anduranta,forta, increderea in sine, imbunatateste circulatia si cel mai important este ca poti modela corpul asa cum iti doresti. Antrenamentele dumneavoastra vor fi supravegheate si indrumate de instructor calificati, intr-un mediu placut si relaxant unde veti uita de grijile cotidiene.

   In plus, puteti opta pentru pachetul Personal Trainer, mai exact, puteti avea parte de antrenamente coordinate si concepute de catre un antrenor personal, in functie de cerintele dumneavoastra.

 

Sursa: www.fitnessspa2000.ro