Fitness Bucuresti-Sector 6

Fitness Spa Sector 6

Fitness Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fitness Bucuresti-Sector 6: Fitness Spa Sector 6.

   Fitness-ul poate fi definit ca fiind o “stare de bine” care asociaza o buna conditie fizica cu un psihic puternic, motivat, generand o atitudine pozitiva, respect fata de sine si implicit progres individual.

   In zilele noastre, lumea este invadata de stres, griji si probleme fiind tentati sa neglijam aspectul cel mai important, sanatatea.

   Fitness-ul presupune un stil de viata sanatos din care fac parte sportul, alimentatia si odihna, ce poate fi practicat de oricine indiferent de varsta. Beneficiile acestui sport sunt evidente si putem enumera aici starea permanenta de bine, creste speranta de viata, anduranta,forta, increderea in sine, imbunatateste circulatia si cel mai important este ca poti modela corpul asa cum iti doresti. Antrenamentele dumneavoastra vor fi supravegheate si indrumate de instructor calificati, intr-un mediu placut si relaxant unde veti uita de grijile cotidiene.

   In plus, puteti opta pentru pachetul Personal Trainer, mai exact, puteti avea parte de antrenamente coordinate si concepute de catre un antrenor personal, in functie de cerintele dumneavoastra.

Obiectivele fitness-ului:

 • optimizarea conditiei fizice prin dezvoltarea fortei, vitezei, puterii, mobilitatii articulare si elasticitatii musculare, rezistentei, echilibrului, coordonarii, supletii.
 • optimizarea suportului functional al conditiei fizice: sistemul respirator, sistemul cardio-vascular, procesele metabolice, sistemul nervos central, sistemul imunitar.
 • optimizarea structurii si formei corporale: scaderea tesutului adipos raportat la greutatea corporala, adaptarea formei corporale la cerintele personale.
 • optimizarea spirituala: imagine de sine si gandire pozitiva, incredere in propria persoana, inter-relationare umana conform cerintelor sociale.

Beneficiile fitness-ului:

 • organismul va deveni mai viguros si mai rezistent la boli;
 • colesterolul va fi redus intr-un mod placut;
 • inima si intreg aparatul circulator nu vor avea decat de castigat;
 • eliminarea surplusului de kilogramele;
 • eliminarea stresului zilnic;
 • corp tonifiat, conditie fizica excelenta;
 • mai multa incredere in fortele proprii;
 • o minte mai limpede;

     Zona cardio

   Un organism puternic necesită antrenament. Prin utilizarea zonei cardio vei dobandi un aparat respirator fortificat și rezistență crescută la efort îndelungat. De asemeni, ședințele de mișcare te vor ajuta să scapi mai ușor de câțiva centimetri de pe talie și coapse.

   Fii liber să pedalezi către un tonus și un echilibru muscular demne de admirație. Cyclingul, extrem de popular în străinătate, este un sport efectuat pe biciclete staționare care te energizează cu optimism și îți antrenează inima.


        Step Aerobic

   Este unul dintre cele mai populare antrenamente cardio în domeniul aerobicului. O metodă eficientă, efectuată în grup, care dezvoltă un tonus crescut pentru picioare, fese, brațe și spate. Disciplina nu necesită dotări complexe, ci doar un suport tip platformă de diferite dimensiuni și înălțimi.


         TRX

   TRX este un sport perfect pentru reabilitare și este un program de fitness intensiv, care folosește greutatea proprie a corpului în diverse planuri de înclinație.


         Body Workout

    Este tipul de antrenament care te determină să îți depășești limitele cu fiecare exercițiu lucrat. Ședințele de bodypump au ca obiectiv principal tonifierea întregului corp și dezvoltarea eficientă a musculaturii.


        Tae Bo

    Este ultima modă în materie de exerciții fizice, un sport care redă suplețea armonioasă a corpului și asigură creșterea forței musculare. Tae Bo combină mișcări împrumutate din artele marțiale, aerobic și box, iar regimul de antrenament îmbunătățește sistemul cardiovascular.

       Functional Training

     Seturi de exercitii lucrate in forta cu varii tipuri de accesorii precum bare, gantere, mingi medicinale etc