Fitness Bucuresti-Sector 4

Costin Bucura Studio

Fitness Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fitness Bucuresti-Sector 4: Costin Bucura Studio.

 4a10670273fd4c25342ed0042e66c082_gallery_400Dupa un debut foarte timid in preajma anilor 2000, piata serviciilor profesionale de intretinere corporala din Romania pare sa se fi stabilizat. In momentul actual putem spune, la o prima analiza, ca asistam la o conturare a elementelor definitorii ale ofertei de servicii in domeniu si totodata la o structurare si diferentiere a serviciilor oferite de principalii jucatori din sfera serviciilor de acest gen. Aceasta structurare si diferentiere decurge in principal din calitatea serviciilor oferite, din profesionalismul celor implicati in prestarea lor dar mai ales din modul de abordare al problemelor cu care se confrunta cei interesati de serviciile oferite in cadrul acestui segment de piata.

 Limitand acesta expunere la domeniul fitness-ului putem aprecia ca datorita concurentei, segmentul de fitness-wellness din Romania cuprinde in prezent doua categorii de ofertanti: cei care pastreaza standardele de calitate cu riscul de a solicita un pret peste medie si cei care sub presiunea costurilor si din dorinta de a rezista sau de a se extinde pe piata prin aplicarea principiului” conteaza cantitatea, iar nu calitatea” au redus nu numai preturile ci si calitatea serviciilor oferite.

 In prezent consumatorul roman are conturat in minte, atunci cand vine vorba de fitness-welness, urmatoarele categorii de servicii:

 1. Servicii tangentiale conceptului de fitness-welness constand in proceduri de electrostimulare musculara, cavitatie, vacuum,etc. Aceste proceduri au la baza adaptarea in interes comercial a unor proceduri paramedicale ce conduc la obtinerea unor efecte estetice corporale rapide dar de scurta durata.Trebuie evidentiat de asemenea si faptul ca procedurile sus-mentionate neglijeaza aspecte importante cum ar fi : capacitatea aeroba de efort ,mobilitatea, coordonarea neuro-musculara;

 2. Servicii de fitness-welness, marci inregistrate, prestate, de regula, de revanzatori. La o examinare minutioasa se poate observa ca aceste servicii sunt prestate mai mult „in interesul afacerii” si mai putin in interesul clientului. In cadrul acestor servicii se poate spune ca „ ambalajul, iar nu continutul,” este tot ceea ce conteaza;

 3. Servicii de fitness-welness propriu-zise in cadrul carora atentia este indreptata spre necesitatile reale ale clientului, servicii in cadrul carora se urmareste satisfacerea acestor necesitati, cu efect de lunga durata, prin practicarea sistematica, stiintific fundamentata a exercitiul fizic .

af396e7c37c9e96d2ca8ad8696094dcf_gallery_400_01 

 Nu ne limitam la a spune ca serviciile oferite de Costin Bucura Studio se definesc prin prisma celor descrise la punctul 3 de mai sus, ci dimpotriva consideram de datoria noastra, morala si profesionala, sa oferim mai multe explicatii care sa constituie prin ele insele, individual sau impreuna, un raspuns la intrebarea: De ce trebuie ales „Costin Bucura Studio”?

ec0355644839fb74148a1f6c26e3465d_gallery_400  Costin Bucura Studio (CBS) trebuie ales deoarece :

 • CBS nu ofera publicului programe de antrenament comerciale, marfuri ale industriei de fitness, ci programe de antrenament concepute pornind de la analiza nevoilor reale ale practicantilor de fitness. CBS ofera programe de antrenament unicat, greu daca nu chiar imposibil de imitat/parcurs in lipsa si fara atenta supraveghere a celor care lucreaza pentru CBS;
 • CBS nu ofera tipare, programe de antrenament „ formular-tipizat”, in cadrul carora instructorul de fitness este preocupat mai mult in a se incadra intr-un interval de timp sau in a respecta un know-how care se dovedeste de cele mai multe ori desuet . Programele de antrenament CBS sunt axate pe executia corecta a exercitiului fizic, exersarea globala si individuala a grupelor musculare, ca principale modalitati de a obtinere a rezultatelor;
 • CBS prin programele sale de antrenament ofera solutii luand in considerare nivelul de antrenament al individului, aptitudinile sale motrice și fizice. Se transpune astfel in practica teoria activitatilor motrice pe de o parte, iar pe de alta parte nu sunt trecute cu vederea nici modificarile fiziologice induse de efortul fizic in general si in particular;
 •  CBS atunci cand concepe un program de antrenament are in vedere sa adapteze sarcina de lucru la executant reducand prin aceasta la maxim riscul de accidentare;
 •  antrenorii CBS datorita experientei acumulate de-a lungul anilor in diverse medii de lucru au inteles si incearca sa demonstreze ca exercitiul fizic induce efectele scontate doar daca se merge de la simplu la complex, de la usor la greu.

 Costin Bucura este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport cu specializare in Arte Martiale de Contact - Muay Thai iar in perioada 2002-2008 fost component al loturilor nationale de Karate si Fitness.
 Din 2004 a activat ca instructor de Kickbox, Aerobic si Fitness la unele din cele mai prestigioase cluburi. In prezent este unul din cei mai cunoscuti si apreciati instructori in domeniu, iar din 2012 si-a deschis propriul studiou de fitness (Costin Bucura Studio) si a creat programul Challenge, unul din cele mai intense programe de pregatire fizica si remodelare corporala.

Servicii

  Clase:

 • BODY CONDITIONING
 • CARDIO KOMBAT
 • KICKBOX & TONING
 • LOWER BODY
 • STEP & TONE 
 • BUTT & ABS