Fitness Bucuresti-Sector 3

Sonia`s Gym

Fitness Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fitness Bucuresti-Sector 3: Sonia`s Gym.

 

         Sonia' s Gym este o locatie aflata in centrul Bucurestiului, in zona Unirii, astfel incat este accesibila oricui este dornic de miscare, distractie si socializare.

         Diversitatea antrenamentelor si comunitatea deosebita, va vor face sa priviti sportul cu alti ochi! Alaturandu-va familiei Sonia's Gym, va veti convinge ca sportul nu inseamna doar efort, durere si sacrificiu  ci si relaxare, distractie si energie pozitiva.


Servicii

 

 

       La noi la sala nu exista rutina!!! Asta pentru ca in fiecare zi, veti avea parte de antrenamente diferite:fitness, aerobic clasic,tae bo, step aerobic, bodysculpt,fitball,kangoo jumps,dance aerobic, yoga, pilates, stretching si toneup.

      Daca va doriti un program special conceput pentru dumneavoastra, antrenamentele personale sunt solutia. Un antrenor va va sta la dispozitie cu sfaturi despre dieta si cu un program de exercitii personalizat. Si fiindca ne dorim sa satisfacem cerintele tuturor clientilor nostri, sa evitam neintelegerile si nemultumirile de orice fel, va rugam sa va programati telefonic, la unul din numerele afisate pe site.

      Va multumim ca ne-ati ales si nu va putem spune decat ca la Sonia's Gym. clientul nostru, este prietenul nostru!!