Fitness Brasov

Fit Dance Romania

Fitness Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Fitness Brasov: Fit Dance Romania.

Ce înseamnă FitDance?

Să vorbim mai întâi despre Fitness.

„Asta e esența sportului: să mergi până la propriile limite și să vezi dacă ești în stare să treci dincolo de ele”, spunea Pascal Bruckner. Sportul susține o dezvoltare armonioasă a întregului corp, tonifică sistemul muscular, îmbunătățește funcțiile organismului și starea de sănătate generală. Dincolo de aspectele fizice, mișcarea modelează psihicul, elimină energia negativă acumulată, sporește starea generală de bine și dezvoltă creativitatea, spiritul competitiv, dorința de a excela.

Să adăugăm câteva cuvinte și despre Dans.

Dansul înseamnă, înainte de toate, grație, iar grația, după cum spune La Fontaine, „este mai frumoasă decât frumusețea, poate fiindcă grația e frumusețea în mișcare”. În fiecare dans descoperim dragoste, pasiune, eleganță, veselie, zâmbete, energie și o formă de autodisciplină care ne încurajează să căutăm frumosul în tot ceea ce ne înconjoară. Prin dans învățăm să exprimăm sentimente, trăiri, emoții și regăsim bucuria din fiecare lucru.

 

De ce FitDance?

Pentru că iubim mișcarea în orice formă și la orice vârstă.

Totul a pornit în luna septembrie a anului trecut, când am început să schițăm planurile unei altfel de săli. Dorința noastră a fost să venim cu o abordare nouă, diferită de modelul clasic de sală de dans sau de sală de fitness și care să încurajeze mișcarea în variatele ei forme, oriunde, oricând și la orice vârstă. În pași de dans, de Tae-Bo sau de Aerobic, am construit treptat ceea ce suntem astăzi: o echipă care oferă atât cursuri de dans celor care doresc să descopere eleganța, grația, ritmul, energia și pasiunea din diferite stiluri de dans, cât și antrenamente de Tae-Bo, Thai Combat, Aerobic pentru toți cei care vor să cunoască beneficiile sportului pentru organism și să adopte un stil de viață sănătos.

Ne caracterizează profesionalismul, energia și dorința de a fi mereu mai buni, învățând de la maeștri, de la colegi și nu în ultimul rând, de la cei care ni se alătură la cursuri și antrenamente.

 

Cine este FitDance?

Sunt Dan Vereș, instructor de Dans și antrenor de Fitness.

Prima mea experiență în domeniul sportului este Dansul. În perioada 2001-2008 am făcut dans sportiv de performanță și am obținut numeroase premii la concursuri organizate atât la nivel național cât și internațional. Începând din 2006, sunt instructor de Dans și am pregătit numeroase grupe de copii și adulți, atât ca hobby, cât și pentru performanță. De asemenea, am pregătit coregrafii pentru nunți și diferite spectacole.

În vara anului 2013, am descoperit o nouă latură a sportului – partea de Fitness – prin intermediul unui curs de Tae-Bo, pe care am continuat să o aprofundez în paralel cu dansul. Începând din aprilie 2014,  organizez antrenamente de Tae-Bo, Thai Combat, Aerobic, Full Body și Circuit Training.

Sunt un perfectionist și vreau ca orele mele să fie cât mai complexe și cât mai eficiente. De aceea, nu m-am oprit din învățat:

  • Cursuri de instructor de dans;
  • Curs de Tae-Bo;
  • Curs de Fitness și Aerobic;
  • Cursuri de pregătire pedagogică;
  • Facultatea de educație fizică și sport.

 

 

 

Galerie foto