Echitatie Saftica

Club Ecvestru Topper

Echitatie Saftica reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echitatie Saftica: Club Ecvestru Topper.

                                                                      Clubul Ecvestru Topper

 

poza 1Clubul Ecvestru Topper este situat la doar cateva minute de capitala, pe Str.Mihai Eminescu, Nr.5, localitatea Tancabesti.

Daca va doriti sa evadati din agitatia si poluarea cotidiana va asteaptam la clubul nostru unde puteti sa luati lectii de calarie pentru incepatori sau va puteti plimba prin padure insotiti de instructori cu experienta.

Clubul beneficiaza de o baza moderna cu grajduri pt. 70 de cai, echipate cu boxe individuale, terenuri pentru un antrenament de calitate, un manej acoperit necesar pregatiri de iarna, de 10 padocuri individuale cu diferite dimensiuni pentru refacerea psihica a cailor.

In cadrul clubului se organizeaza cursuri de invatare a calariei pentru toate varstele de doritori sub atenta indrumare a instructorilor calificati.

Se pregatesc sportivi si cai pentru concursuri de sarituri peste obstacole sub indrumarea unor antrenori cu multa experienta.

Se pot face plimbari calare de agreement in imprejurimi, unde exista teren variat si in padure.

De asemenea putem asigura contracost pensiune pentru cai de sport si agreement in boxe individuale la standarde internationale. Se pot cumpara cai instruiti pentru concursuri de sarituri sau cai tineri de mare valoare din parinti care au participat la competitii intenationale: Baloubet de Rouet, Cento, Chartago, Quick Star, Cornet Obolenski, Papillon Rouge, etc…

poza 2

 

Serviciu Durata Pret
Sedinta de echitatie 30 min 55 lei
Sedinta de echitatie 45 min 80 lei
Sedinta de echitatie 60 min 100 lei

Abonament de echitatie

10 sedinte + 1 gratis  
     
Plimbare prin padure cu instructor 60 min 125 lei
Plimbari la padure cu trasura 60 min 150 lei

Servicii

Clubul Ecvestru Topper va ofera pensiune pentru cai, cursuri de echitatie, calarie de agrement, plimbari, programe de antrenament sub indrumarea unor antrenori cu multa experienta.

 

  • Cursuri de echitatie
  • Pensiune pentru cai
  • Vanzari cai
  • Plimbari cu trasura
  • Inchiriere cai si trasura pentru sedinte foto/sedinte trash the dress

 

 

Galerie foto