Echitatie Otopeni

WESTERN DREAM

Echitatie Otopeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echitatie Otopeni: WESTERN DREAM .

agrementeaqsw_400   Dragostea noastra pentru aceste minunate si misterioase animale, simbol al libertatii si puterii, si dorinta de a aduce o parte din traditiile ecvestre ale Americii in tara noastra, ne-au determinat sa infiintam clubul de echitatie Western Dream din Otopeni.
   Scopul nostru este de a impartasii semenilor nostrii experientele si trairile placute in compania cailor.
   Echitatia in stil Western fascineaza prin modul deosebit de a interactiona si a comunica cu aceste nobile si frumoase animale, prin tinuta si eleganta calaretului si prin harnasamentele placate cu argint si frumos decorate.
   Este un stil de calarie relaxant si confortabil in aer liber. Trapul si galopul lent sporesc confortul calaretului.
   Incepem ajutati de stilurile deja consacrate de calarie, urmarind un tel concret: STILUL WESTERN.
   Va invitam sa descoperiti tainele echitatiei si sa va bucurati alaturi de noi de ceea ce reprezinta inceputul unui vis. Visul Western Dream!

Servicii

    Cursurile de echitatie au ca scop instruirea calaretilor, pentru a-si putea conduce caii in orice circumstante si pe orice tip de teren, acoperit sau in aer liber, precum si formarea tinerei generatii de calareti profesionisti. Calaria reprezinta un mod placut si relaxant de a-ti petrece timpul liber in natura alaturi de niste animale nobile.

   Oferim astfel de cursuri pentru:

Incepatori

   Cursul pentru incepatori – consta in socializarea cu calul in prima faza, acomodarea cu mersul calare: pas, trap si galop la coarda, si nu in ultimul rand, formarea echilibrului si pastrarea pozitiei corecte sub indrumarea unui instructor.

Avansati

   Se pune accent pe elemente de dresaj esentiale conducerii calului, la un nivel mai inalt, trecere la trap si la gallop peste cavalete si progresii de dresaj.\

  •    Sarituri peste obstacole
  •    Djigit
  •    Tir cu arcul calare

Agrement - Tir cu arcul

    Arcul cu sageti a fost folosit pentru vanatoare si lupta, in prezent fiind folosit in competitiile sportive si activitati de agrement. Este una dinte cele mai vechi arme cunoscute in istoria omenirii. Bucura-te de cateva clipe de relaxare la o partida de tir cu arcul. Distreaza-te alaturi de prientenii tai intr-un cadru special amenajat de Western Dream pentru partide de tir cu arcul. Pretul unei sedinte de 20 de minute este de 30 de lei, iar la un abonament de zece sedinte beneficiati de o sedinta gratis!

Terapie - Hipoterapie

    Este o metoda de terapie asistata de cai, in scopul de recuperare a adultilor si in special a copiilor cu diveste dizabilitati : Sindromul Down, Autism, Retard in dezvoltare, Paralizii, Traumatisme cerebrale, Distrofie muscular etc. De asemenea, hipoterapia ajuta la imbunatatirea tonusului muscular, interactiuni psihosociale, rezistenta fizica etc.

Cursuri de Pictura

    Cursuri de pictura – grafica, modelaj – avand ca tema calul in arta realista.