Echitatie Brasov

Centrul de Echitatie Diana - Rasnov

Echitatie Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echitatie Brasov: Centrul de Echitatie Diana - Rasnov.

Centrul de Echitatie Diana - Rasnov
0744.489.257 / 0745.076.280

calarie de agrement, cursuri pentru incepatori, pensiune cai brasov

   cursuri echitatie brasovCentrul de Echitatie Diana - Rasnov este alegerea perfecta pentru a-ti petrece timpul liber si pentru a te bucura de natura si de frumos, departe de stresul cotidian al orasului. Ferma montana Diana s-a nascut dintr-o pasiune profunda si de nestavilit pentru cai si detine cai pentru agrement, lipitani si metisii lor, ponei, arabi si metisii acestora intr-o paleta variata de culori.

  Garantam o experienta foarte placuta si indiferent de anotimp, merita sa popositi la noi, si sa va lasati antrenati intr-o mica aventura inedita pentru unii si relaxanta pentru toata lumea! La noi te vei simti ca intre cunoscuti, inconjurat de peisaje uluitor de frumoase. Daca ai venit sa simti placerea de a privi caii, pasunile din care se infrupta cabalinele, daca ai venit pentru senzatiile unice oferite de pe spatele unui cal sau pentru a simti un bot umed care-ti cerseste bunatati, Centrul de echitatie Diana reprezinta indeplinirea dorintei tale!

  Centrul de echitatie Diana din Rasnov, detine cai pentru agrement, lipitani si metisii lor, ponei, arabi si metisii acestora, intr-o paleta variata de culori, avand ocazia de a va aventura cu acestia in excursii in grup-calare pe teren variat din Cheile Rasnoavei, sau in plimbari cu atelaje sau cu sania.

  De asemenea la noi puteti beneficia de cursuri de echitatie pentru incepatori, iar calul tau va avea la dispozitie adapost, nutreturi, antrenament si toate cele trebuincioase in absenta ta. Tot aici vei obtine consiliere pentru achizitionarea si ingrijirea unui cal.

  Dupa o zi agitata, o plimbare calare iti va garanta relaxarea si pacea sufleteasca!

preturi echitatie rasnov

Servicii

Paleta noastra de servicii cuprinde: echitatie, pensiune completa pentru cai si consiliere ecvestra in vederea achizitionarii sau ingrijirii unui cal! In cadrul serviciilor de echitatie, fie ca esti incepator sau avansat, iti oferim sprijin pas cu pas prin cursuri teoretice de ingrijire si cunoastere a calului, sau cursuri de initiere si perfectionare in practica calariei. Veti invata sa calariti corect si veti deprinde baza in echitatie!

Centrul este deschis in orice sezon si va ofera urmatoarele servicii: inchirieri trasuri pentru nunti, participari la festivaluri si targuri rurale, consiliere in cumparari, vanzari de cai, excursii calare in grup – calatorie in teren variat in Cheile Rasnoavei catre Trei Brazi – Predeal (3 ore dus-intors) cu insotitor, plimbari cu trasura, caruta sau sania, cursuri pentru incepatori – in manej cu instructor. Caii nostrii sunt foarte blanzi, raspund foarte bine la comenzi si sunt o companie mai mult decat placuta.
Garantam o experienta foarte placuta si indiferent de anotimp, merita sa popositi la noi, si sa va lasati antrenati intr-o mica aventura inedita pentru unii si relaxanta pentru toata lumea!

 Centrul de echitatie Diana - Rasnov ofera servicii de pensiune completa si toate tipurile de formare profesionala atat pentru cal cat si pentru dumneavoastra. Asiguram hrana zilnica de buna calitate, ingrijire 24/24h, periaj zilnic, asistenta medical  veterinarapadocuri  special amenajate destinate intretinerii si miscarii in aer liber in grupuri sau privat, manipulare cu atentie a animalelor!

Oferte speciale

Tarife pentru echitatie, agrement si pensiune completa pentru cai: