Dans Ploiesti

Club Sportiv Bailando

Dans Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dans Ploiesti: Club Sportiv Bailando.

Vino şi tu să trăieşti alături de noi!

Cursuri de DansÎnvaţă să pluteşti seducător şi plin de rafinament în paşi de vals sau să te mişti provocator pe ritmurile fierbinţi ale dansurilor latino-americane!dans sportiv
Clubul Sportiv „Bailando” din Ploieşti vă oferă cursuri de dans clasic şi latino.
Cursurile se desfăşoară indiferent de vârstă, atât ca o modalitate excelentă şi în vogă de petrecere a timpului liber cât şi la nivel profesional în vederea pregătirii pentru competiţii.

Dans sportiv

Principala activitate a clubului nostru este Dansul Sportiv și vă invităm și pe dvs. să activați în acest minunat sport. Fie că vreți să dansați pur-și simplu, fie că vreți să faceți performanță, aici vă vom oferi un cadru perfect pentru a vă pune în practică visurile.

Copiii sunt pentru noi prima pasiune și de aceea vă invităm cu mare drag, să îi aduceți să-i inițiem în tainele acestei frumoase arte devenită sport, DANSUL SPORTIV.

Competitii de dans au inceput sa fie organizate la începutul secolului XX prin anii 20 in Marea Britanie iar in timp au aparut forurile internationale ce guverneaza aceasta activitate IDSF (International DanceSport Federation – dansul sportiv) pentru amatori si WDC (World Dance Council) pentru profesionisti. In Romania Federatia Romana de Dans Sportiv (FRDS) si-a inceput activitatea in 1991.

Fiind o activitate fizica in primul rand dansul sportiv presupune un tip combinat de efort aerob si anaerob – o excelenta metoda de a preintampina bolile de tip cardio-vascular sau de control al greutatii (se pot arde de la 200 la 700 calorii pe ora). Exista beneficii aduse aparatului locomotor, dansul dezvoltand o postura si mobilitate deosebite.

Aceasta activitate are insa si un puternic impact psihic asupra celor care o practica. Parteneriatul in dansul sportiv dezvolta relatiile inter-umane si o stare generala de bine. Dansatorii au incredere in ei insisi iar copiii pe langa o dezvoltare fizica armonioasa si o personalitate frumoasa au si un colectiv in care invata eticheta specifica dansului de societate – asa cum era numit el acum o vreme.

 

 

valsul mirilorClubul Sportiv "Bailando" vă oferălecții de dans pentru nuntă.
"Valsul Mirilor" nu mai este de acum o problemă pentru tinerii căsătoriți.

Fie că vreți să impresionați, fie că vreți doar să destindeți atmosfera, instructorii noștri de dans, vă vor ajuta să vă simțiți în largul vostru atunci când dansați.

 

Servicii

             STANDARD:  Vals lent, Vals vienez, Tango,  Slow foxtrot,  Quick step

             LATINO:  Cha-cha, Salsa, Merengue, Samba, Rumba

             QI GONG:  Tai Chi -  Cunoscută în trecut ca artă marţială internă, adică bazată pe cultivarea energiei şi dezvoltarea interiorului, în prezent Tai Chi a ajuns o artă de păstrare a sănătăţii. Efectuarea seriilor de mişcari specifice, ne ajută să reluăm legătura cu corpul nostru, să adăugăm energie, să ne îmbunătăţim postura, respiraţia şi alte sisteme interne.

 

Sursa:  www.e-dans.ro