Dans Piatra Neamt

Cursuri Dans Piatra Neamt

Dans Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dans Piatra Neamt: Cursuri Dans Piatra Neamt.

Oferim cursuri dans precum: Street dance, Modern, Latino, Balet/Contemporan, Dansul mirilor, Populare, Oriental sau orice alt tip de dans pentru evenimente sau concursuri/spectacole. Pentru un plus de distractie va punem la dispozitie energia dansatorilor nostrii profesionisti care vor deschide apetitul invitatilor de a se ridica la dans.

Servicii

        CURSURI pentru COPII  (începători / avansați)

Sunt organizate pe categorii de vârstă și nivel de pregătire. Dansuri predate: vals lent, vals vienez, cha-cha, jive, quick step, salsa, samba, rumba, slow fox, bachata, merenque. Copii sunt pregătiți și încurajați să participe la concursurile naționale organizate de Federația Româna de Dans Sportiv.

 
       CURSURI pentru ADULȚI  (începători / avansați)

Se adresează tuturor categoriilor de vârstă. De obicei, caracterul predării este unul social. La aceste grupe se pune accent pe divertisment, nu pe competiție! Adică: ne pregătim pentru nunți, discoteci, petreceri etc. Dansuri predate, la alegere: vals lent & vienez, jive, cha-cha, bachata, salsa, merenque, rumba, samba, slow fox, quick step.

 
        CURSURI DANS pentru NUNTA TA  -  “PRIMUL DANS”

Luând lecţii particulare poţi scăpa de teama şi stresul primului dans, trasformându-l într-un vals elegant, tango pasional sau de ce nu, chiar într-un latino electrizant.

1) varianta SINGLE – cursuri cu instructor personal și program flexibil. Sunteti singuri in sala, fără alte persoane și puteți învăța dansul de deschidere a nunții pe muzica aleasă de voi în colaborare cu noi.

2) varianta GRUP  – cursuri de vals vienez în grup restrâns (2-4 perechi) la tarif redus. Este o soluție pentru cei ce au un buget mai redus comparativ cu varianta SINGLE și nu sunt deranjați de faptul că sunt în sala cu câteva cupluri care se pregătesc tot pentru deschiderea nunții. Numărul ședințelor este fix și va fi stabilit la formarea grupului.

 

Sursa: www.miladydanceclub.webs.com