Dans Cluj-Napoca

Cursuri Dans Cluj Napoca

Dans Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dans Cluj-Napoca: Cursuri Dans Cluj Napoca.


Cursuri de dans pentru copii si adulti
Imbracaminte, incaltaminte dans, balet, accesorii

   Obiectivul principal este dezvoltarea activitatii de dans atât pe plan local cât si regional prin implicarea a cât mai multor categorii de persoane – de la copii la adulti, de diferite etnii si religii, persoane cu dizabilitati creand astfel relatii multiculturale si interetnice.

   Pornind dupa o experienta indelungata ca sportivi si antrenori, am decis sa infiintam un club de dans unde sa putem preda cursuri de dans pentru toate categoriile de varsta in vederea participarii la spectacole sau competitii nationale si internationale organizate sub tutela Federatiei Romane de Dans Sportiv si a Federatiilor din strainatate.

   Cursurile de dans pentru familii aduc beneficii in primul rand copiilor! Haideti sa vedem care sunt cele mai importante:

      Le creeaza o conditie fizica excelenta!

- El foloseste constant si echilibrat toate grupele de muschi si ajuta la tonifierea  musculaturii si la o crestere si modelare armonioasa a corpului copilului.

    In plus, in timpul dansului se formeaza si se stimuleaza functii importante implicate in dezvoltarea fizica a copilului: coordonarea, forta, echilibrul, flexibilitatea.

      Ajuta la concentrare!

- Prin antrenamente si repetitii ii ajuta sa asculte de instructiunile oferite si sa realizeze miscarile pe rand si cu rabdare, imbunatatindu-si concentrarea.

      Este o forma de relaxare si distractie!

- Nu este de neglijat nici factorul destindere si buna dispozitie. Copiii se distreaza foarte mult alaturi de alti copii si se amuza foarte tare, iar relaxarea vine la pachet. Are rolul de a scadea nivelul de anxietate al copiilor, pentru ca dansul este pana la urma si un mod de descarcare psihologica si de comunicare a trairilor, prin limbaj nonverbal.

      Ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile sociale!

- Inscrierea copilului la o clasa de dans inseamna din start integrarea lui intr-o mica comunitate.

      Le dezvolta increderea in fortele proprii si stima de sine!

- Ei invata sa faca fata expunerii publice si interactiunilor sociale si cu fiecare reusita sau progres isi consolideaza increderea in sine.

      Ii ajuta sa devina responsabili!

- Invata sa asculte, sa isi ajute echipa la nevoie, sa ii incurajeze, precum si spiritul de competitie.

      Le imbunatateste memoria! 
- Cei mici trebuie sa retina un ansamblu de miscari in realizarea unui dans, iar prin repetitii continue, memoria le este stimulata.