Club De Dans Bacau

Dans Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Dans Bacau: Club De Dans Bacau.

              Clubul de dans sportiv FIESTA a luat fiinţă dintr-o mare pasiune şi din dorinţa de a oferi copiilor o activitate plină de satisfacţii şi educativă în acelaşi timp. Din 1996, Clubul Fiesta a antrenat peste 2000 de copii, mulţi dintre ei frecventând ani la rând cursurile noastre. Pentru Bacău, Clubul Fiesta a fost un “deschizător de drumuri” în ceea ce priveşte dansul sportiv şi spectacolele pentru copii. Renumele său a crescut an de an, iar astăzi, a ajuns un nume de referinţă pentru băcăuani.

              Clubul Fiesta este cel mai vechi club de dans din Moldova afiliat la Federaţia Română de Dans Sportiv, iniţiator şi susţinător al multor alte cluburi din regiune. De-a lungul timpului, a participat la toate competiţiile importante din ţară, la unele competiţii internaţionale şi a organizat în Bacău concursuri foarte apreciate de Federaţie.

Servicii

              În paralel cu activitatea sportivă, Fiesta pune un mare accent pe partea artistică. Încă de la început s-a constituit un grup de peste 30 de dansatori care produce în fiecare an trei spectacole de scenă cu durata de peste o oră şi jumătate. În permanenţă există un număr de douăzeci de numere de spectacol pregătite şi se lucrează mereu la alte cinci-şase numere noi.

              Antrenori grupe performanta: Liliana Samoila, Cristi Sava

             Antrenor grupe incepatori: Alexandra Ghinea

 

Surse: www.scolidans.ro