Ciclism Suceava

Monticond

Ciclism Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Ciclism Suceava: Monticond.

      Clubul sportiv Monticond este format din oameni care urmaresc performanta pe bicicleta, dar si din pasionati de ciclism, de toate varstele, uniti de dorinta de a petrece timpul liber intr-un mod activ. Promovam ciclismul inBucovinaprin concursuri si activitati locale in care incheiem parteneriate pentru inchirierea bicicletelor, promovarea unui stil de viata sanatos si prietenos cu mediul. Ciclistii din clubul Monticond aleg sa promoveze cultura sportului in intregime, de la nutritie la antrenamente, echipamente profesioniste si fair play. Intr-o societate de tip “fast food”, noi mancam pizza doar dupa cateva ore intense de antrenament si cand nu sunt alte optiuni la indemana, deci nu excludem micile placeri ale vietii.

Servicii

    
    -Aveti sansa sa pedalati uin zone din cele mai frumoase si salbatice, atat in Bucovina, cat si in tara.
    -Studiile stiintifice demonstreaza ca ciclismul montan, MTB, este cu mult mai interesant decat orice alta forma de ciclism si in general contribuie la mentinerea unui tonus fizic si psihic optim, cu rezultate in eliminarea stresului zilnic.
    -Pentru cei pasionati de viteza, rapiditatea cu care trec copacii pe langa un MTB, sau MTB-ul trece pe langa copaci, va satisface orice nevoie de adrenalina.
    -Competitiile si antrenamentele au loc in zone linistite si pitoresti, efortul fizic fiind echivalent cu relaxarea.

Sursa: www.club.monticond.ro