Biliard Brasov

Club Arta Brasov

Biliard Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Biliard Brasov: Club Arta Brasov.

          Club Arta, dispune de cel mai mare numar de mese de billiard si tenis de masa din Brasov . Acestea sunt impartite in 10 mese de billiard SAM si 1 masa Dynamic III in salonul principal, 2 mese     Dynamic III in separeu, 1 masa de snooker SAM la separeul de la etaj, 3 mese de tenis de masa situate in subsol(fumatul interzis) si 1 masa de tenis de masa la etaj.
Club Arta mai dispune de asemenea de 5 aparate de darts, 1 aparat distractiv cu papusi de plus precum si de un Air Hockei SAM.

Servicii

             Incepand cu 1 martie 2012, sub Tampa s-a deschis o academie la Clubul Arta. In urma vizitei instructorului nr.1 in Europa, dl Ralph Eckert, am avut prilejul de a sustine cateva cursuri profesionale. La sfarsitul cursului, in urma unui examen, Club Arta are 2 instructori agreati de Federatia Europeana de billiard.
            

             Poti efectua oricand doresti un test de evaluare dupa normele europene sa vezi exact la ce nivel te situezi si ce lucruri ai putea imbunatati la jocul tau.Toti participantii la acest test de evaluare vor fi automat inscrisi intr-o baza de date internationala , alaturi de marii jucatori ai lumii. Dupa finalizarea testului fiecare jucator va primi o situatie cu slabiciunile lui, urmand sa se antreneze timp de 6 luni, pentru a putea da testul din nou.

             Va stam la dispozitie daca doriti sa va achizitionati un tac de biliard, huse sau alte accesorii.

Sursa: www.clubarta.ro