Baschet Ploiesti

Baschet Ploiesti

Baschet Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Baschet Ploiesti: Baschet Ploiesti.

 

      Clubul CSU Asesoft a fost infiintat in anul 1998. Fondatorii sunt mari iubitori de baschet si au dorit ca prin aparitia acestei echipe sa revolutioneze baschetul romanesc. In primii ani, evolutia a fost constanta, primul obiectiv constand in familiarizarea cu situatia acestui sport la noi in tara. Dupa indeplinirea acestui obiectiv, CSU Asesoft reuseste in anul 2002, dupa prezenta la turneul de calificare pentru divizia A desfasurat la Brasov, sa-si faca aparitia pe prima scena a baschetului din Romania.

      Desfasurand o campanie de achizitii importante, clubul a reusit ca inca de la prima participare sa-si impuna respectul echipelor cu traditie in campionat. Rabdarea si perseverenta de care au dat dovada componentii pe parcursul sezonului competitional 2002 - 2003 a fost recompensata cu un meritoriu loc 4 in clasamentul final.

Servicii

 

      Desi castigarea Cupei Romaniei a reprezentat o mare realizare a baschetului ploiestean, lupta pentru castigarea titlului de Campioni era la inceput. Echipe ce erau obisnuite sa fie prezente in finala competitiei au trebuit sa se recunoasca infrante si sa faca loc proaspat afirmatei CSU Asesoft. West Petrom Arad, CSU Sibiu si Rompetrol Bucuresti au fost obligate sa-si schimbe atitudinea, intarirea loturilor fiind imperios necesara. Cu toate acestea, finala s-a disputat tot intre cele doua echipe pretendente la Cupa Romaniei.

      Dupa 4 meciuri din 5 posibile, conform sistemului play-off, CSU Asesoft isi pune laurii de Campioana a Romaniei, pe teren propriu, in fata unui public in delir. Ultima partida a constituit un mars triumfal, ridicand intrebarea "Unde se va opri CSU Asesoft Ploiesti in sezonul urmator?"