Baschet Bucuresti-Sector 6

BC Laguna Sharks

Baschet Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Baschet Bucuresti-Sector 6: BC Laguna Sharks.

 

          „Dacă doreşti să ai un copil inteligent, dotat, trebuie să-i dezvolţi forţa pe care inteligenţa i-o va cultiva, să-l faci sănătos şi robust pentru a-l face înţelept şi cu judecată...lasă-l să lucreze, obişnuieşte-l să activeze. Să ai grijă să se mişte mult. Să fie un om puternic trupeşte, în curând va deveni puternic şi intelectual”, spunea  J.J. Rousseau
 
          Clubul de baschet LAGUNA s-a format la initiativa unor fosti sportivi de performanta din dorinta de a veni in sprijinul societatii in lupta impotriva sedentarismului si obezitatii juvenile.

         Obiectiv:  promovarea sportului ca mod de viata si in special a baschetului ca sport de performanta.
 
         Scoala de baschet Laguna ofera sesiuni de initiere, formare si pregatire in jocul de baschet  pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani. Juniorii beneficiaza de oportunitatea de a-si dezvolta abilitati fundamentale de joc dar si aptitudini comportamentale ale vietii codidiene, intr-un mediu atractiv, bine supravegheat si optim organizat.
genericbasketballgettyimages_400

Galerie foto