Arte martiale Targoviste

Club Sportiv Targoviste

Arte martiale Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arte martiale Targoviste: Club Sportiv Targoviste.

      Fondator si Presedinte al:
ORGANIZATIEI ROMANE DE ARTE MARTIALE MIXTE
CLUBULUI SPORTIV AGER TARGOVISTE
2 DAN Sei Budokai (centura neagra)
1 Kyu Shorin Ryu (centura maro)
1 Kyu Goju Ryu (centura maro)
3 Kyu Kyokushinkai (centura verde)
Brazilian Jiu Jitsu (centura mov)

Campion national in anul 1992 in goju ryu;
Campion national in anul 2000 la kick box;
De 4 ori campion national in Sei Budokai (2001 - 2004):
- 12 meciuri castigate, nici unul pierdut
- 7 meciuri termiante inainte de limita prin strangulari si luxari;

Intre anii 1986-2009: medaliat la mai multe competitii de judo, shorin ryu, goju ryu, kick box, thai box, brazilian jiu jitsu, MMA.

Servicii

   
    Principiile luptatorului :

1. Voi fi mereu stapanul gandurilor mele si voi cultiva numai ganduri bune. In sala (dojo) imi voi stapanii starile sufletesti pentru a nu ingreuna munca colegilor mei si a mea.

2. Intotdeauna imi voi pazi limba pentru a nu rostii cuvinte dispretuitoare sau suparatoare. Intotdeauna voi spune numai adevarul. Vreau sa ascult de doua ori, sa judec si apoi sa vorbesc. Pentru aceasta am doua urechi si o singura gura.

3. Vreau sa imi supraveghez faptele mele. Voi lupta numai pentru adevar, frumos si pentru bine. Niciodata nu am sa pagubesc pe cineva pentru faptele mele.

4. Voi glumi si voi rade cu colegii mei, dar niciodata nu am sa iau nimic in deradere, nu am sa stric momente solemne. Vreau sa ma bucur de tot ce este frumos.

5. Voi asculta sfaturile antrenorilor mei si colegilor mei si voi incerca sa le aplic. In situatii serioase voi ramane serios. Daca am alte pareri personale le voi arata pe fata.

 

Sursa: www.ager-club.ro

Parteneri