Arte martiale Sibiu

Club Sportiv Hirsch

Arte martiale Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arte martiale Sibiu: Club Sportiv Hirsch.

             Clubul Sportiv Transilvania Sibiu


    Si-a inceput activitatea din anul 1998 si este reprezentant al International Federation of Karate – IFK Kyokushin Romania. Sectia de performanta in cadrul clubului este cea de KARATE KYOKUSHINKAI.

    Clubul isi desfasoara activitatea de Arte Martiale la Hirsch Dojo situat pe Str. Stefan cel Mare nr. 6.

    De-a lungul timpului clubul a avut rezultate deosebite in Stagiile de pregatire, Campionatele Locale, Nationale si Internationale prin clasificarea sportivilor pe primele locuri a podiumului obtinand titluri de Campioni Nationali, Europeni si Internationali.

Servicii

       Din februarie 2009, luptatori ai clubului se pregatesc pentru participare in cadrul galelor K1 si MMA debutand la Gala “Blackfeear FreeFight” – Nurnberg Germania.

Gym Transilvania este sectia sportiva destinata celor care doresc a se mentine in forma prin mijloacele moderne de fitness, cum ar fi pilates, tae-bo, aerobic. Ca obiective imediat viitoare, clubul isi propune participarea la toate stagiile, competitiile specifice din tara si strainatate, dar si organizarea Cupei Internationale “TRANSILVANIA” la Sibiu.

 

Surse: www.cs-transilvania.ro