Arte martiale Sfantu Gheorghe

Samurai OPS

Arte martiale Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arte martiale Sfantu Gheorghe: Samurai OPS.

         Acest club sportiv a luat fiinta din pasiunea pentru Artele Martiale a lui Shihan Oltean Petru, care in anul 1988 a venit in Sf. Gheorghe "cu kimono-ul in spinare şi un bagaj de cunoştinte" fiind antrenor de Judo la A.S. Electro, unde pe lânga sectia de Judo existentă înfinţează şi prima sectie de Ju-Jitsu, pe vremea acea denumită secţia de autoapărare din judetul Covasna, practic aduce Ju-Jitsu in zonă, pe parcursul anilor având mai multe serii de sportivi ulterior instructori sau antrenori, multi dintre ei cu rezultate remarcabile, practicarea şi dezvoltarea Ju-Jitsu-lui in zonă este legată de numele lui direct sau indirect. In anul 1994 a fondat Fundatia Samurai, care a activat pana in anul 2003, cand a fost infiintat Clubul Sportiv Samurai OPS avand ca principal scop promovarea Artelor Martiale, dincolo de simple miscari fizice de autoaparare, ca parte integranta a patrimoniului cultural oriental, ca metoda de armonizare a mintii, trupului, spiritul si de ce nu pentru a contribui prin aceasta poate, la o societate mai buna, mai pasnica, mai intelegatoare ...

Servicii

         Clubul Sportiv Samurai OPS are certificate urmatoarele ramuri sportive: Judo; Arte Martiale (Ju-Jitsu, Ju-Jitsu Full Contact, Kempo, Kendo, Kobudo, Aikido, Wushu, Qwan Ki Do, Karate, Kickbox, Muay Thai); Box; Lupte; Dans Sportiv; Gimnastica; Culturism; Fitness.

 

Sursa: www.samurai-ops.webs.com