Arte martiale Galati

Arte martiale Galati

Arte martiale Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arte martiale Galati: Arte martiale Galati.

           Aikido este o artă marţială japoneză creată de Marele Maestru Morihei Ueshiba ca o sinteza a cunoștințelor marţiale, a filozofiei, şi a convingerilor sale religioase. Aikido este adesea tradus ca şi "calea de unificare cu energia vieții” sau ca şi "Calea Armoniei".  Scopul lui Morihei Ueshiba a fost acela de a crea o artă pe  care practicanții sa o poată folosi pentru a se apăra dar şi pentru a-şi proteja adversarul de sine însuși.

Servicii

            Tehnicile Aikido deriva  din Artele marțiale predate în Daito-ryu Aiki-jujutsu, dar au început sa se diferențieze de acestea începând cu anii  1920, în parte datorita implicării lui Ueshiba în mișcarea religioasa Omoto-kyo. Primii elevi ai Maestrului aveau trecute în atestatele primite de la acesta denumirea de aiki-jujutsu. Mulți dintre studenții mai vechi au modalităţi diferite de a privi Aikido-ul , în funcție de perioada în care au studiat cu Maestrul, astăzi Aikido având o multitudine de stiluri cu o largă arie de interpretări a tehnicilor sale. Oricum, toate stilurile conțin tehnici predate de Morihei Ueshiba şi toate au același principiu de non violenţă,  grija faţă de atacator şi de ființa umană în general. Această atitudine este de fapt miezul criticilor primite din partea practicanților altor arte marțiale.