Arte martiale Bucuresti-Sector 6

Arte Martiale Sector 6

Arte martiale Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arte martiale Bucuresti-Sector 6: Arte Martiale Sector 6.

          Asimilarea artei NINJUTSU se face avind permanent in vedere principiul eficiacitatii, fapt atestat de faptul ca arta lor a supravietuit la necrutatorul test al trecerii timpului. Strategia NINJA pleaca de o apreciere realista a ideii de combat, de lupta totala, de autoaparare in orice situatie, bazata pe principiul armoniei, al supletii, simplitatii si spontaneitatii.

Servicii

             Antrenamentul martial in Ninjutsu urmareste mai multe aspecte :

  - NINPO TAIJUTSU - lupta cu miinile goale, transformarea corpului intr-o arma redutabila, tehnici de lovituri cu bratele si picioarele in puncte vitale, tehnici articulare, forme neconventionale (atac la ochi, testicule, lovituri de cap, ciupituri, etc )

 - NINPO KOBUDO - folosirea armelor Ninja ( bastoane de diverse lungimi, sabie, lant, stelute, arme improvizate din obiecte de zi cu zi) era practic o continuare a principiilor din Taijutsu pentru ca armele sunt vazute ca o extensie a corpului.

  - AMATSU TATARA  - este o un ansamblu de practici energetice si spirituale chiar transmise in parelel cu tehnicile martiale , forme de masaj, de respiratie, de echilibrare si transfer energetic, de meditatie si multe altele.

 

Sursa: www.ninjutsu.ro