Arte martiale Bucuresti-Sector 5

Club Sportiv Double D - Asociatie

Arte martiale Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Arte martiale Bucuresti-Sector 5: Club Sportiv Double D - Asociatie.

Club Sportiv "Double D" - Asociatie
Cursuri de dans initiere, avansati si performanta
Acro Dance, Balet, Karate, Dans Contemporan, Gimnastica, street Dance, Dans Modern si Aerobic

0733.308.529

Despre Noi

A.C.s. Double D este un club sportiv care vine in intampinarea copiilor dornici sa descopere dansul contemporan, baletul, street dance-ul si gimnastica acrobatica. Infiintat la inceputul anului 2018, Double D a ajuns rapid la peste 70 de fetite, toate intr-o forma fizica excelenta si care sunt incantate sa faca parte din aceasta ECHIPA DE sUFLET, reusind astfel sa se faca remarcate la toate competitiile nationale si internationale, pe cele mai inalte trepte ale podiumului competitional.

Cursuri Karate

Cursurile de arte martiale ajuta copiii sa dezvolte o buna conditie fizica, disciplinandu-i si sporindu-le increderea de sine. Lectiile de arte martiale organizate in cadrul clubului nostru se adreseaza oricui isi doreste sa invete tehnici de karate de baza, dar si celor ce isi doresc sa atinga performante sportive.

cursuri karate sector 5

 Stilul Goju-Ryu a fost fondat de catre Chojun Miyagi (1888-1953), insa dezvoltarea acestuia a inceput de la Kanryo Higashionna (1850-1915), sensei-ul lui Miyagi.

Asa cum indica si denumirea lui („Go” = dur; „Ju” = moale), acest stil imbina forta cu supletea, continand atat tehnici dure, explozive, cat si tehnici lente, ce dau o nota artistica executiilor, in special in proba de kata.

Antrenamentele sustinute de sensei Marina Onuta se impart in 2 parti principale: kata (set de tehnici prestabilite, mimand lupta cu adversari imaginari) si kumite (lupta cu adversar real). Pe langa acestea, exista antrenamente dedicate pregatirii de baza (kihon) si pregatirii fizice.

Inscrierile sunt in desfasurare, daca nu te-am convins inca, te asteptam la o sedinta gratuita !

cursuri dans karate sector 5

Cu siguranta fiecare parinte isi doreste tot ceea ce este mai bun pentru copilul lui. Majoritatea parintilor care au copii ce fac sport de initiere sau de performanta isi doresc sa le ofere micilor lor campioni toata educatia de care au nevoie.

Asociatia noastra, are acelasi obiectiv si anume sa oferim o educatie "Cu si prin sport". La clubul nostru, copiilor li se ofera oportunitatea de a se pregati temeinic si de a se bucura de fiecare reusita, invatand o lectie nepretuita de viata – numai cu rabdare si perseverenta apar rezultatele, progresul si succesul.

Va invitam sa participati la cursurile noastre de acro dance, modern dance, balet, karate, gimnastica aerobica, babygym.

Pentru informatii si inscrieri, nu ezitati sa ne contactati la 0733308529!

servicii

Cursuri Initiere - Avansati - Performanta

  • Acro Dance
  • street Dance
  • Jazz Dance
  • Dans Contemporan
  • Gimnastica Aerobica
  • Gimnastica Ritmica
  • Balet
  • Karate